IKEA adventskalender 2019 – Alle informatie

De IKEA adventskalender van 2019 is weer gevuld met leuke verrassingen. Ook dit jaar is het Zweedse woonwarenhuis weer terug met een gloednieuwe adventskalender om op een leuke manier af te tellen naar de feestdagen. Het bedrijf heeft dit jaar gekozen voor een adventskalender in de kleuren blauw, wit en rood. Met zijn leuke design kun je hem zelfs aan de muur hangen. In dit artikel lees je alle belangrijke informatie over de adventskalender en de app. IKEA heeft namelijk wijzigingen doorgevoerd in de kalender ten opzichte van de kalender uit 2018.

IKEA adventskalender 2019

In navolging van de adventskalender van IKEA uit 2018 is het Zweedse bedrijf ook dit jaar weer terug met een leuke manier om af te tellen naar de feestdagen. Het gaat om een adventskalender waarin je achter ieder deurtje een Belgische chocoladebonbon vindt. Voor alle dagen is een andere smaak beschikbaar. Denk aan bonbons met en zonder vulling. Dat is echter niet alles. In twee vakjes zit namelijk ook een actiekaart waarvan de waarde van tevoren onbekend is. Deze actiekaarten kun je inleveren bij de IKEA voor korting op je aankopen. Zo kun je in de adventskalender de volgende actiekaarten tegen komen:

  • 100 x 1.000 euro
  • 1.000 x 100 euro
  • 100.000 x 10 euro
  • 2.438.900 x 5 euro

Welk bedrag op jouw actiekaart staat, wordt pas in de winkel bekend. Op de kaarten zelf staat namelijk niets over de waarde. De eerste actiekaart die je in de adventskalender tegenkomt, zit verstopt achter het deurtje voor 4 december. Vanaf die dag heb je 6 maanden de tijd om de actiekaart in te leveren. De tweede grote verrassing zit verstopt achter deurtje nummer 24. Die kaart is dan ook vanaf de dag voor Kerstmis in te leveren bij IKEA, ook voor een periode van zes maanden.

De app

Net als vorig jaar kun je de adventskalender ook dit jaar weer tot leven brengen door de bijbehorende app te downloaden. Voor Android is de app te downloaden in Google Play en voor iOS in de Apple Store. Door de app kun je onder meer inspiratie op doen voor een Zweeds kerst en ontdek je geheime spelletjes en grappige animaties.

IKEA adventskalender 2019 kopen

De IKEA adventskalender van 2019 ligt vanaf 1 oktober in de filialen van de IKEA. De kalender komt ook echt alleen beschikbaar in de winkels. De prijs is net als vorig jaar 10,95 euro voor IKEA-family leden en 2 euro duurder voor niet-leden. Wie de adventskalender koopt, kan sowieso rekenen op twee actiekaarten ter waarde van minimaal 5 euro en heerlijke chocolaatjes. De adventskalender wordt tot 30 november verkocht en zolang de voorraad strekt.

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

Leave a Comment