Hot Wheels adventskalender 2019

De Hot Wheels adventskalender van 2019 ligt nu in de winkels. Nadat Mattel eerder deze week de adventskalender van Barbie heeft aangekondigd, is nu ook de Hot Wheels adventskalender van 2019 verschenen. De kalender is een uiterst leuk cadeau voor kinderen die graag met auto’s spelen. Het is dan ook één van onze favorieten van dit jaar in de categorie adventskalenders voor jongens. Ook vorig jaar was er een Hot Wheels adventskalender.

Hot Wheels adventskalender 2019

Razendsnelle auto’s… Het hart van iedere man gaat daar sneller van kloppen, zelfs al zijn het nog jongens. De Hot Wheels adventskalender van 2019 is voor hen dan ook het ideale cadeau. Met deze adventskalender begin je op 1 december met het openen van een deurtje. Vervolgens open je ook de dagen erop een nieuw deurtje, tot je op 24 december alle vakjes hebt geopend.

In het geval van deze leuke adventskalender tref je achter acht deurtjes een versierde Hot Wheels voertuig. Achter de andere zestien deurtjes zitten leuke accessoires om een leuk parcours te maken voor de auto’s. Een aantal van die cadeautjes zijn Kerstmis-gerelateerd. Denk bijvoorbeeld aan een slee en een sneeuwpop. Voor wie haal jij deze adventskalender razendsnel in huis?

Hot Wheels adventskalender 2019 kopen

De Hot Wheels adventskalender van 2019 is vanaf nu te koop. De adventskalender is onder meer online te bestellen bij bol.com*. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud. Wie de kalender bestelt bij bol.com krijgt hem al razendsnel in huis. Het bezorgen is gratis.

Bekijk de Hot Wheels adventskalender 2019 op bol.com*

Hot Wheels adventskalender 2019 inhoud

Leave a Comment