Hopt Beery Christmas adventskalender 2021

De Hopt Beery Christmas bier adventskalender 2021 is vanaf nu te koop. Ieder jaar verschijnen er verschillende bier adventskalenders waarvan die van Hopt tot de meest populaire kalenders behoort. Dat is uiteraard niet zonder reden. Het bedrijf achter de Beery Christmas adventskalender doet er ieder jaar namelijk alles aan om een goede kalender op de markt te brengen. Dit jaar heeft dat geleid tot de uiterst kleurrijke Beery Christmas adventskalender die je voor de prijs van 69,90 euro bestelt op de officiële website van Hopt. Extra leuk is dat deze kalender niet bestaat uit 24 biertjes, maar liefst uit 25 biertjes.

Bekijk de Hopt Beery Christmas op Hopt

Hopt Beery Christmas adventskalender 2021

De Hopt Beery Christmas bier adventskalender 2021 bevat niet 24, maar liefst 25 bieren. Je start dan ook op 1 december met het tevoorschijn halen van een biertje en houdt dat vol tot en met eerste kerstdag. Extra leuk is dat jij helemaal zelf bepaalt hoe je wilt aftellen met deze kalender. Drink je iedere dag meteen de nieuwe verrassing op? Of kies je ervoor om alle flesjes te verzamelen om met de kalender een proeverij te houden onder je vrienden.

Deze kalender biedt je door middel van QR codes tenslotte de ideale gelegenheid om de bierwereld beter te leren kennen. Naast dat je biertjes in de kalender tegenkomt, is de kalender ook gevuld met proeftips en anekdotes over de geschiedenis van bier. Daarbij is elk biertje zorgvuldig geselecteerd om een unieke smaakervaring te bieden. De kalender zit dan ook gevuld met klassieke witbieren, hippa IPA’s en zelfs bieren die een nieuwe draai geven aan beroemde traditionele Belgische bierstijlen. In totaal kun je rekenen op bieren uit veertien verschillende landen met landen als Frankrijk, Zweden, Estland, Nieuw-Zeeland, Spanje en de Verenigde Staten.

Hopt Beery Christmas adventskalender kopen

De Hopt Beery Christmas adventskalender van 2021 is per direct te koop via de site van officiële website van Hopt. De kalender wordt daar verkocht voor de prijs van 69,90 euro. De bier adventskalender wordt gratis naar je thuis verstuurd en wordt geleverd in een stevige verpakking.

Bekijk de Hopt Beery Christmas op Hopt

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!