Hoelang is IKEA adventskalender cadeaukaart geldig?

IKEA bracht in 2020 opnieuw een eigen adventskalender uit. Door de coronapandemie moesten de filialen van de Zweedse keten echter nog dicht voordat Kerstmis gevierd werd. Tot op heden heeft IKEA echter nog niet besloten om de geldigheidsduur van de kaarten te verlengen. In dit artikel vind je hoelang de cadeaukaarten uit de adventskalender van 2020 geldig zijn en leggen we je uit hoe je online de waarde van jouw kaarten kunt bekijken.

IKEA chocolade adventskalender

De adventskalender van IKEA is ieder jaar een groot succes. De kalender is gevuld met 24 overheerlijke chocolaatjes, maar heeft ook een leuk extraatje. Zo verstopt de IKEA achter twee deurtjes een cadeaukaart met een minimale waarde van 5 euro per kaart. Zo betaal je voor de complete kalender iets meer dan 10 euro en ben je ervan verzekerd dat je in ieder geval 10 euro tegoed terugkrijgt. De waardes kunnen echter ook hoger uitvallen. Afgelopen jaar verstopte IKEA één keer 1.000 euro in de waardebonnen, twintig keer 250 euro, veertig keer 100 euro, 150 keer 5 euro, 560 keer 20 euro en meer dan zesduizend keer 10 euro.

Geldigheid cadeaukaarten IKEA adventskalender

Vorig jaar besloot de IKEA om de geldigheid van zijn cadeaukaaarten te verlengen. Voor nu is de geldigheid van de kaarten nog niet verlengd. Het is niet ondenkbaar dat de IKEA later alsnog besluit om de periode te verlengen, omdat de kaarten tot op heden amper ingeleverd konden worden door de verplichte sluiting van de winkels. Voor nu is de geldigheid van de waardebonnen als volgt:

  • De eerste cadeaukaart uit de adventskalender is geldig van 4 december 2020 tot en met 4 juni 2021
  • De twee cadeaukaart is geldig van 24 december 2020 tot en met 24 juni 2021

Hoeveel is mijn cadeaukaart waard?

Door het sluiten van de winkels, ben je er waarschijnlijk ook nog niet aan toegekomen om in de winkel de waarde op de kaart te checken. Geen paniek, dit jaar kan dat ook gewoon online. Zorg dat je het nummer van de cadeaukaart bij de hand hebt en voer de laatste dertien cijfers daarvan in op de officiële website. Binnen een mum van tijd weet je het saldo op jouw kaart.

Altijd als eerst op de hoogte zijn wat betreft de nieuwste adventskalenders? Volg ons dan ook via Facebook.

Leave a Comment