H&M make-up adventskalender 2019

De H&M make-up adventskalender is in 2019 weer gevuld met leuke beautyproducten. Het bedrijf brengt ieder jaar een adventskalender op de markt en is er ook dit jaar weer bij. De kalender is dit jaar gevuld met make-up producten waar iedere vrouw blij van wordt.

H&M adventskalender 2019

De H&M adventskalender van 2019 is een leuke adventskalender om cadeau te krijgen én te geven. Met de kalender tel je door middel van make-up af naar de feestdagen. Zo weet je zeker dat je tijdens de feestdagen stralend voor de dag komt en dat je ook in de periode daarna nog gebruik kunt maken van al deze nieuwe producten.

De H&M adventskalender van 2019 wordt aangeprezen als een limited edition De kalender zit gevuld met verschillende producten om je op te kunnen maken. Denk daarbij aan lipgloss, lippenstift, oogschaduw, highlighter, eyeliner en speciaal voor de feestdagen leuke glitterproducten. Zo kun jij shinend naar Kerstmis toe.

H&M adventskalender 2019 kopen

De H&M adventskalender van 2019 is exclusief te koop bij de H&M. De kalender kan zowel online besteld worden als in de winkel gekocht worden. Hij gaat over de toonbank voor een bedrag van 24,99 euro. Voor het design is gekozen voor de kleur roze. De cadeautjes zitten daarbij verstopt in een schattig huis.

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

Leave a Comment