Harry Potter verzamelmunten adventskalender 2019

De Harry Potter verzamelmunten adventskalender is gloednieuw in 2019. Deze Limited Edition adventskalender is in een oplage van slechts 2.000 exemplaren wereldwijd gelanceerd. Je doet er dan ook goed aan om niet al te lang te wachten met bestellen als je graag met deze adventskalender aftelt naar de feestdagen.

Harry Potter verzamelmunten adventskalender 2019

De Harry Potter verzamelmunten adventskalender is een unieke manier om af te tellen naar de feestdagen. In deze adventskalender zitten 24 luikjes. Achter ieder luikje kom je een prachtige verzamelmunt tegen in het kader van Harry Potter. Pak je toverstok erbij, roep alohomora en zie de deurtjes vanzelf opengaan.

De adventskalender is gevuld met 24 munten met belangrijke personen uit de Harry Potter-reeks. Zo vind je niet alleen Harry Potter en zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel, maar ook Remis Lupin, Sirius Black, Alastor Dolleman en zelfs Dobby. Alle munten worden geleverd in een beschermhoesje zodat je ze netjes kunt houden. Ook wordt er een displaymap bijgeleverd zodat je de coins kunt tentoonstellen.

Harry Potter verzamelmunten adventskalender kopen

De Harry Potter adventskalender is in Nederland onder meer te bestellen bij Zavvi*. De verzamelmunten adventskalender wordt op 30 oktober gelanceerd. Maar wees er snel bij, want op=op.

Bekijk de Harry Potter verzamelmunten adventskalender op Zavvi*

Harry Potter verzamelmunten

Leave a Comment