Harry Potter Cube adventskalender

De Harry Potter Cube adventskalender is het perfecte cadeau voor iedereen die dol is op Harry Potter. Dit jaar hebben we meerdere adventskalenders van Harry Potter voorbij zien komen, waaronder die van Funko en de sieraden, maar deze Cube adventskalender is toch echt onze favoriet. In de kalender zitten namelijk 24 uiterst schattige Harry Potter cadeautjes verstopt. Dat kan verschillen van een snowglobe tot aan leuke sleutelhangers.

Harry Potter Cube adventskalender

Deze Harry Potter Cube adventskalender is zeer waarschijnlijk de meest schattige Harry Potter adventskalender die je dit jaar ziet. De kalender is gevuld met 24 uiterst schattige Harry Potter artikelen. Daarbij kun je niet alleen rekenen op Harry zelf, maar ook op leuke items van zijn vrienden Hermelien, Ron, Hagrid en nog veel meer. Als ware Harry Potter fan mag je deze adventskalender dit jaar eigenlijk niet overslaan.

De producten die je zoal tegenkomt zijn zeer variërend. Onze favoriet is uiteraard de super schattige Harry Potter snowglobe, maar daarnaast kun je ook rekenen op heel wat sleutelhangers, pins en accessoires voor aan je tas zoals toverstaffen. Allemaal items waarmee jij kunt laten zien dat jij een echte Harry Potter fan bent. Deze Harry Potter adventskalender is het perfecte cadeau voor kinderen en volwassenen die dol zijn op de Harry Potter boeken en films. Wie verwen jij deze feestdagen met deze uiterst schattige Harry Potter Cube gevuld met enkel en alleen Harry Potter gerelateerde geschenken?

Harry Potter adventskalender kopen

Deze Harry Potter Cube adventskalender is een officieel gelicenseerd product en is te koop bij onder meer Zavvi* voor een prijs van 70,99 euro. Wie de adventskalender nu alvast bestelt, reserveert alvast een exemplaar. Pas op 25 oktober 2019 komt de kalender echt beschikbaar. Het bezorgen van pakketten van Zavvi bedraagt 1,49 euro voor standaard verzending (5-10 werkdagen) en 5,99 euro voor verzending met tracking (4-6 werkdagen). De adventskalender komt ook te koop bij Amazon*, maar het is nog onduidelijk vanaf wanneer hij daar beschikbaar is.

Bekijk de Harry Potter Cube op Zavvi*

Bekijk de Harry Potter adventskalender op Amazon*

Leave a Comment