Harry Potter Adventskalender Funko Pocket Pop! 2019

0
Harry Potter Funko Pop! Adventskalender 2019 inhoud

De Harry Potter Funko Pocket Pop! adventskalender was vorig jaar een groot succes. Het duurde niet lang voordat de adventskalender met de kleine Harry Potter-figuurtjes volledig was uitverkocht. Gelukkig kunnen we dit jaar rekenen op een nieuwe adventskalender van Harry Potter en hij is inmiddels alvast te pre-orderen.

Harry Potter Adventskalender Funko 2019

Funko Pop! is terug met een gloednieuwe Harry Potter adventskalender. Ben je er vorig jaar niet in geslaagd om een adventskalender van Harry Potter in de wacht te slepen, dan maak je dit jaar opnieuw kans. Met de adventskalender van 2019 spaar je jouw favoriete personages uit Harry Potter als kleine figuurtjes. Zo kom je niet alleen Harry Potter zelf tegen, maar ook onder meer zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien.

Deze adventskalender is dan ook een ware aanrader voor echte Harry Potter fans. De kalender bestaat uit 24 vakjes. Het is dan ook de bedoeling dat je op 1 december begint met het openen van een vakje en de dag voor Kerstmis het laatste figuurtje tevoorschijn tovert.

Harry Potter Adventskalender Funko 2019 kopen

De Funko Pocket Pop! adventskalender van Harry Potter werd in de loop van 2019 uitgebracht. Deze uiterst leuke adventskalender, gevuld met de poppetjes uit Harry Potter, is vanaf nu ook te bestellen bij bol.com. Daar gaat de adventskalender over de digitale toonbank voor nog geen 60 euro. Wie maak jij blij met de Harry Potter adventskalender Funko Pocket Pop! 2019?

Bekijk de Harry Potter Adventskalender Funko Pocket Pop! op bol.com

Harry Potter Funko Pop! Adventskalender 2019 inhoud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here