Harry Potter adventskalender 2021

Harry Potter adventskalender 2021 kopen? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Harry Potter is nog altijd uiterst populair en wij zijn dan ook blij dat we je kunnen vertellen dat er ook dit jaar weer heel wat Harry Potter adventskalenders op de markt zijn verschenen. Dat betreft dit jaar niet alleen één van LEGO of één van Funko Pop!, maar ook een sokken kalender, een kalender met merchandise en andere artikelen die je als fan niet wilt missen. In dit artikel vertellen we je alles over de Harry Potter adventskalenders 2021.

Harry Potter adventskalender 2021 Goodies

De eerste Harry Potter adventskalender die we tegen zijn gekomen, is deze van Cinereplicas. Deze kalender gaat ook wel door het leven onder de naam Christmas in the Wizarding World. De buitenkant van de kalender toont de vier verschillende afdelingen met Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw. Het allerbelangrijkste is echter de inhoud en ook die is leuk voor iedere Harry Potter fan. Denk aan een pluche sleutelhanger van Dobby, een tasje, een pin, een ketting, een pop socket, sleutelhanger, stempels en zelfs tatoeages. Je bestelt deze kalender bij bol.com*.

Jewellery Box adventskalender

Wil jij graag een stapje verder gaan? Dan is deze Harry Potter Jewellery Box adventskalender een leuke aanrader. Alleen al voor de doos wil je deze kalender in huis halen. Hij is namelijk helemaal in de stijl van Harry Potter en bevat ook nog eens herbruikbare minidoosjes. Ook hierbij is echter de inhoud het belangrijkste. Zo kun je rekenen op verschillende juwelen met kettingen, een badge, een armband, een sleutelhanger en zelfs speldjes. De complete inhoud en kopen doe je via bol.com*.

Harry Potter sieraden adventskalender

Dit jaar is er nóg een Harry Potter sieraden adventskalender verschenen. Voor deze adventskalender is voor de kleur rood gekozen met daarop het logo van Harry Potter in het geel op de kalender. Eenmaal opengeklapt komen er 24 cijfers tevoorschijn. Daarachter schuilt één ketting, één armband en 22 bedels. Deze bedels zijn uiteraard volledig in het teken van Harry Potter met onder meer Dobby, Hedwig, Harry, Ron, Hermelien, Sneep, Perkamentus en Voldemort. Je bekijkt en bestelt hem via bol.com*.

Adventskalender Harry Potter 2021

Op zoek naar een adventskalender met schrijfwaren en andere gadgets? Dan is deze Harry Poter schrijfwaren adventskalender een aanrader. Hierin zitten naast speelkaarten en verschillende gadgets ook potloden, gummen, verschillende kladblokken en nog veel meer. Het leukste is misschien wel de pen in de vorm van een toverstok. Achter de deurtjes zit ook een herkenbaar moment uit Harry Potter. Je bestelt de Harry Potter adventskalender 2021 voor 29,49 op Zavvi*.

Sokken adventskalender Harry Potter

Onze meest favoriete Harry Potter adventskalender van 2021 is misschien wel deze sokken adventskalender. Deze kalender bevat namelijk 24 verschillende sokken. 24 verschillende? Ja! Dat betekent dus dat je iedere dag een willekeurige sok tevoorschijn haalt, maar nooit twee dezelfde. Een paar zul je dan ook niet vinden in de kalender. Deze kalender is geschikt voor schoenmaat 36-41. Deze adventskalender is te koop bij Amazon* waar een kleine vergoeding wordt gevraagd voor verzending.

Adventskalender Harry Potter 2021

De Paladone adventskalender is dit jaar ook van de partij. Deze Harry Potter adventskalender bevat in totaal 24 verrassingen met als absolute hoogtepunt de Harry Potter snowglobe. Andere verrassingen in deze kalender zijn speldjes en poppetjes en toverstafjes voor aan een rugzak. Wat betreft karakters kun je rekenen op alle favorieten uit de Harry Potter-reeks. Je bestelt deze kubus adventskalender van Harry Potter via Amazon*.

Harry Potter LEGO adventskalender

Ieder jaar verschijnt er ook één Harry Potter adventskalender van LEGO. Dit jaar is dat niet anders. Deze adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en bevat in totaal 24 LEGO setjes bouwstenen die je in elkaar kunt zetten. Het resultaat zijn allemaal kleine momenten uit de Harry Potter filmreeks en uiteraard ook karakters als Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien en Draco Malfidus. Ook Hedwig is van de partij. Bestellen doe je onder meer via bol.com*.

Harry Potter adventskalenders 2021

Tot slot is ook deze Harry Potter Funko Pop! adventskalender verschenen. Funko staat bekend om zijn poppetjes. Sinds een paar jaar maakt het bedrijf ook adventskalenders. Daarbij is Harry Potter ieder jaar een van de meest populaire. Hierin zitten in totaal 24 kleine Funko poppetjes van karakters uit de Harry Potter filmreeks. Je bestelt de Funko Pop! adventskalender via bol.com*.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!