Haribo adventskalender met snoep

De Haribo adventskalender is de perfecte adventskalender voor wie graag met snoep aftelt naar de feestdagen. De adventskalender van Haribo is gevuld met zakjes snoep van het merk zelf en met snoep van Maoam. Door de verscheidenheid van de smaken die je tegenkomt in deze adventskalender is het een uiterst leuke manier om het aftellen naar Kerstmis net iets leuker te maken. Ook de spanning wordt daarmee automatisch net iets draaglijker.

Haribo adventskalender

De Haribo adventskalender is eindelijk beschikbaar. Ben jij dol op Haribo? Dan is dit misschien wel de perfecte adventskalender voor jou om mee af te tellen naar Kerstmis. De kalender maakt het namelijk mogelijk om kennis te maken met een aantal nieuwe smaken van Haribo en zelfs van Maoam. Wat is jouw favoriete smaak uit deze adventskalender?

De kalender is voorzien van in totaal 24 zakjes met snoep. Daarbij zitten bekende smaken als Happy Coca Cola en de beertjes, maar ook specialere smaken zoals Phantasia en zelfs speciale kerstsmaken. In totaal kun je veertien verschillende smaken tevoorschijn toveren. Een paar smaken zul je meerdere dagen tegenkomen in de kalender, maar met Haribo en een beetje Maoam is dat wat ons betreft nooit een straf.

Haribo adventskalender kopen

De Haribo adventskalender is eindelijk beschikbaar. De kalender is zowel te koop via Amazon* als via bol.com*. Wie de adventskalender vandaag nog bestelt bij één van de twee sites, heeft hem sowieso ruim voor 1 december al in huis en kan van 1 tot en met 24 december ontdekken wat zijn of haar favoriete Haribo smaak is.

Bekijk de Haribo adventskalender op bol.com*

Bekijk de Haribo adventskalender op Amazon*

Leave a Comment