Goodiebox adventskalender 2022

Maak kennis met de Goodiebox adventskalender 2022. Het is ieder jaar een van de meest populaire beauty adventskalenders van het jaar. Goodiebox heeft ieder jaar als doel om de stress in aanloop naar Kerstmis te verminderen. Op die manier kan op 25 december genoten worden van een magische, zorgeloze kerst. Deze adventskalender Goodiebox helpt je daar absoluut bij!

Dit jaar is deze speciale beauty adventskalender te koop voor de early bird prijs van 119,95 euro. Dat terwijl de inhoud van de adventskalender een waarde heeft van maar liefst 564 euro! Je bestelt hem nu alvast via bol.com*. In dit artikel vertellen we je alles over de prijs en inhoud van de Goodiebox adventskalender 2022.

Bekijk de Goodiebox kalender op bol.com*

Groen met roze ladekast

De Goodiebox adventskalender is er een die je dit jaar niet wil missen! Het design komt je misschien al een beetje bekend voor. Zo is het ladekast design van vorig jaar terug, maar dit jaar wel met een compleet nieuwe kleur. Zo heeft Goodiebox afscheid genomen van het toch ietwat saaie wit en is nu gekozen voor pastel groen. Ook de spiegel heeft het nieuwe design niet gehaald. Zodra je de doos binnen hebt, schuif je de hoes weg en tref je een ladekast aan met drie verschillende lades. Daarin zitten liefst 24 roze doosjes verstopt.

Vanaf 1 december start het openen van de doosjes. Op die dag ga je op zoek naar nummer 1 en haal je jouw eerste verrassing tevoorschijn. Dit herhaal je 24 dagen tot je op kerstavond de laatste verrassing tevoorschijn haalt. Het leuke is dat je de ladekast na Kerstmis gewoon kunt gebruiken om jouw make up en verzorgingsproducten of misschien zelfs wel sieraden in op te ruimen.

Goodiebox adventskalender 2022 inhoud

De Goodiebox adventskalender is bedoeld om zorgeloos af te tellen naar Kerstmis, maar wat mag je dan verwachten van de Goodiebox adventskalender 2022 inhoud? Dat is een goede vraag. De producten in de box hebben een waarde van maar liefst 564 euro. De inhoud bevat dan ook producten van absolute topmerken.

Vorig jaar trof je in de kalender onder meer producten van Elemis, Ecooking, Mario Badescu en Human+Kind aan. De topmerken van dit jaar zijn onder meer Ecooking, Elemis, Hickap, Rodial en Comme Deux.

  • Beauty adventskalender gevuld met 24 beauty- en verzorgingsproducten.
  • Totale waarde van liefst 564 euro.
  • Kalender gevuld met absolute topmerken zoals Ecooking, Elemis, Hickap, Rodial en Comme Deux.
Goodiebox adventskalender 2022 inhoud
Goodiebox adventskalender 2022 inhoud

Goodiebox december 2022 kopen

Goodiebox pakt december 2022 groots aan met zijn gloednieuwe adventskalender. En we hebben nog meer goed nieuws, want je bestelt hem nu al online. Dat kan via bol.com*. Wees er wel snel bij, want alleen dan profiteer je van de early bird korting waarmee je de adventskalender al voor een prijs van 119 euro in huis haalt. Daarbij krijg je de Goodie adventskalender begin november ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd! Later zal de kalender 159,95 euro kosten.

Bekijk de Goodiebox kalender op bol.com*

Vier dagen adventskalender

Staat jouw kast inmiddels vol beautyproducten en wil je het iets rustiger aan doen? Dan heeft Goodiebox dit jaar ook een speciale vier dagen adventskalender. Deze kalender, ook wel The 4 Gifts of Christmas Advent Calendar genoemd, kun je gebruiken om iedere adventszondag in aanloop naar Kerstmis een verrassing uit te halen.

Deze vier dagen adventskalender van Goodiebox is een groene winterse doos met daarin 4 kleinere doosjes waarin zelfverzorgingsproducten zitten. Deze adventskalender voor vrouwen bevat producten van merken als SKØN, Elemis en Hairlust. De waarde is 199 euro en je scoort hem nu als early bird voor de prijs van 69,95 euro. Later kost hij 89,95. Bestellen kan via bol.com*.

Bekijk de 4 dagen kalender op bol.com*

Goodiebox december 2022
Goodiebox december 2022

Veelgestelde vragen over de Goodiebox adventskalender 2022

Wanneer is de Goodiebox adventskalender 2022 te koop?

De Goodiebox adventskalender 2022 is sinds halverwege september te koop via bol.com*.

Wat zit er in de adventskalender Goodiebox?

De inhoud van de adventskalender Goodiebox bestaat uit 24 verzorgingsproducten. Met producten van topmerken als Elemis, Rodial en Comme Deux.

Wanneer worden de Goodiebox adventskalenders geleverd?

De Goodiebox adventskalenders worden vanaf begin november geleverd. Zo heb je hem op tijd in huis om vanaf 1 december af te tellen!