Top 10 goedkope adventskalender voor kinderen

Top 10 goedkope adventskalender voor kinderen. Een adventskalender is voor kinderen een leuke manier om af te tellen naar de feestdagen. Iedere dag zullen ze vol spanning voor hun kalender zitten met de grote vraag wat ze dit keer achter het deurtje vandaan toveren. Tegenwoordig zijn adventskalenders echter in veel verschillende soorten en maten te vinden. Ook de prijzen variëren flink. Zo kun je al een adventskalender scoren voor nog geen vijf euro, maar zijn er ook opties waarbij je honderden euro’s betaald. Wij zijn voor dit artikel op zoek gegaan naar tien goedkope adventskalenders voor kinderen onder de twintig euro. Daarbij ook direct een link waar je de adventskalender kunt bestellen.

Top 10 goedkope adventskalender voor kinderen

Of jouw kind nu van Cars houdt of van Frozen, van Woezel & Pip of de Minions. Ook voor een bedrag onder de twintig euro kun je leuke adventskalenders scoren voor de kinderen. Het idee is dat kinderen vanaf 1 december beginnen met het openen van deurtjes en uiteindelijk het laatste deurtje openen op Kerstavond. Op die manier zijn ze goed op de hoogte van welke dag het is en weten ze precies hoelang het nog duurt totdat de Kerstman langskomt.

1. Cars Revell Junior Kit

De eerste adventskalender is er één van Cars. Deze leuke adventskalender is door kinderen zelf in elkaar te zetten. Iedere dag halen ze een onderdeel van het bouwpakket uit de adventskalender. Op de laatste dag hebben ze vervolgens een complete auto die ze zelf in elkaar gezet hebben, inclusief licht- en geluidseffecten. Zo kunnen ze rond rijden met een stoere Lightning McQueen. Ook zijn vrienden Cruz Ramirez en Jackson Storm hebben een eigen Junior Kit. Voor nog geen 20 euro is dit één van onze favoriete adventskalenders voor kinderen.

Bekijk de Cars adventskalender op Amazon

2. Minions adventskalender

Heeft jouw kind wel iets met de Minions? Dan is deze adventskalender van Mattel ook één om over na te denken. De adventskalender van Despicable Me zit gevuld met 24 verrassingen die uiteraard allemaal iets te maken hebben met de Minions. Met deze Mattel Mega Bloks adventskalender knutselen jouw kinderen hun eigen Minions in elkaar en kunnen ze de poppetjes laten spelen met leuke accessoires. Uiteraard alles in het teken van de feestdagen én onder de twintig euro.

Bekijk de Minions adventskalender op Amazon

3. Trolls adventskalender

De Amerikaanse komische muzikale computeranimatiefilm Trolls heeft ook een eigen adventskalender gekregen. In deze adventskalender van Craze vind je 24 leuke dingetjes die alles met Trolls te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan poppetjes, maar ook aan armbandjes, kettingen, haarclipjes, puzzeltjes en nog veel meer. Een perfecte manier om de spanning in aanloop naar Kerstmis weg te nemen en jouw kind op een leuke manier af te laten tellen naar Kerstmis.

Bekijk de Trolls adventskalender op Amazon

4. Woezel & Pip adventskalender

Voor de echt nog jonge kinderen raden wij de Woezel & Pip adventskalender aan. Deze adventskalender is een leuke verrassing voor kinderen tussen de nul en vijf jaar oud. Met de adventskalender aan de voorkant kunnen kinderen op een leuke manier aftellen naar de feestdagen. Zodra een deurtje wordt omgedraaid, komt er een leuke knutselopdracht tevoorschijn. Daarmee maak je bijvoorbeeld creaties voor in de kerstboom. Maar dat is nog niet alles, het is tegelijkertijd ook een boek waarin vier splinternieuwe kerstverhalen worden verteld. Zo kunnen ook de allerkleinsten alvast voorbereid worden op kerst.

Bekijk de Woezel & Pip Adventskalender op bol.com

5. Aquabeads adventskalender

Heb jij een ware creabea rondhuppelen in huis? Ook daarvoor hebben we een geschikte adventskalender gevonden. Met deze leuke adventskalender maakt jouw kinderen straks prachtige kunstwerken. Met deze Aquabeads adventskalender worden leuke kralen creaties gemaakt. In de adventskalender zitten 24 verrassingen verstopt, waaronder vijftien kerstcreaties. Daarbij worden ook lijm en standaardjes meegeleverd om de kunstwerken op te zetten. Een leuke manier voor kinderen om kennis te maken met Aquabeads én om op een leuke manier af te tellen naar kerst.

Bekijk de Aquabeads adventskalender op Amazon

6. Marvel Avengers adventskalender

Superhelden zijn uiterst populair en de Avengers van Marvel al helemaal. Deze adventskalender is dan ook een leuk cadeau voor kinderen die graag naar de superhelden kijken. Of hun favoriet nou Iron Man, de Hulk of Black Widow is, in deze adventskalender zit voor ieder kind wel iets. Denk bijvoorbeeld aan pennen, puzzels, stempels, stickers, stiften, krijtjes en nog veel meer. Allemaal stoere artikelen om na de feestdagen mee uit te kunnen pakken op school.

Bekijk de Marvel adventskalender op Amazon

7. Frozen adventskalender

Frozen is populair en helemaal nu rond de feestdagen de tweede film in de bioscoop komt, is deze adventskalender een leuk cadeau. Met deze adventskalender maak je ook de aanloop naar de feestdagen magisch. Kinderen kunnen met hun favoriete Frozen-helden aftellen naar de dagen bij de kerstboom. Zo vind je in de adventskalender onder meer Elsa, Anna en uiteraard Olaf. Daarbij is de adventskalender ook nog eens te koop voor een bedrag ruim onder de twintig euro.

Bekijk de Frozen adventskalender Disney op Bol.com

8. Chupa Chups adventskalender

Welk kind houdt nou niet van Chupa Chups? Nog altijd is het merk voor veel mensen favoriet als het gaat om onder meer lolly’s. Wat ons betreft mag deze adventskalender dan ook niet ontbreken in deze lijst. De Chupa Chups adventskalenders is gevuld met 24 verschillende zoetigheden. Dat kunnen lolly’s zijn, maar ook andere snoepjes, waaronder kauwgum. Deze adventskalender is dan ook niet alleen een leuke manier om af te tellen naar Kerstmis, maar ook een leuke manier om nieuw snoep uit te proberen.

Bekijk de Chupa Chups adventskalender op Amazon

9. Smarties adventskalender

Natuurlijk kun je kiezen voor een adventskalender met chocolade. Maar als je daar dan voor kiest, zou het dan niet nog leuker zijn als je kiest voor één van Smarties? In deze adventskalender zitten 24 overheerlijke chocolaatjes verstopt. Niet alleen de smarties die je kent uit de supermarkt, maar ook chocolade met melkroomvulling, chocoladeballen en chocoladebeeldjes. Daarbij is deze adventskalender ook nog eens betaalbaar.

Bekijk de Smarties adventskalender op Amazon

10. Playgo klei adventskalender

Nog een creatieve adventskalender in de lijst. Schreven we hierboven al over de aquabeads adventskalender, kun je uiteraard ook kiezen voor deze prachtige klei adventskalender van Playgo. Hiermee kun je leuke kerstcreaties maken. Zo vind je in de adventskalender onder meer producten om een rendier te kleien, een Kerstman te maken en een kerstboom op te tuigen. Ook zijn er vormpjes meegeleverd voor sterren, kerstbomen en nog veel meer.

Bekijk de Playgo klei adventskalender op Bol.com

Meer adventskalenders voor kinderen

Heb je in deze lijst met de top 10 goedkope adventskalender voor kinderen niet de perfecte gevonden? Niet getreurd. Er zijn nog veel meer adventskalenders beschikbaar. Neem eens een kijkje in ons volledige aanbod aan adventskalenders voor kinderen.