Frozen adventskalender Disney

Wil jij je kind in december verwennen? Met deze adventskalender Disney geef je hem of haar iedere dag een kleine verrassing. Tot en met kerstavond kunnen ze iedere dag een ander luikje openen. Met deze Frozen adventskalender kan de kleine Disney-fan op zeer leuke wijze aftellen tot kerst.

Disney Frozen adventskalender

Brrr, het wordt koud! Het is weer december, wat betekent dat de temperaturen dalen. Heeft dit misschien met de ijskoude krachten van Elsa te maken? Deze Frozen adventskalender zit gevuld met leuke cadeautjes van de prinses uit Arendelle. Elke dag vind je weer een andere verrassing van Elsa, Anna of een van de andere personages uit de film Frozen.

Van 1 december tot en met 24 december leeft je kind toe naar de meest magische dagen van het jaar met zijn of haar Frozen-helden. Wie en wat er precies in zit, is aan je kind (of stiekem aan jou) om te ontdekken. Wat we je wel kunnen verklappen, is dat je verschillende bekende karakters uit de film tegen zult komen in de kalender.

Disney Frozen adventskalender kopen

Wil jij je kind verwennen met deze Frozen adventskalender van Disney? Bekijk dan eens de website van Bol.com. Hier is deze kalender op moment van schrijven nog volop beschikbaar voor een bedrag van €13,90.

Bekijk de Frozen adventskalender Disney op Bol.com

Leave a Comment