Fortnite Funko Pint Size Heroes adventskalender 2019

Een Fortnite adventskalender met Funko Pop! figuurtjes… We kunnen dit jaar voor het eerst aan de slag met een adventskalender die Funko Pint Size Heroes én Fortnite combineert. De online game is momenteel razend populair en voor de echte fans is deze adventskalender een waar geschenk.

Bekijk ook de Funko Pop adventskalenders 2022.

Fortnite Funko Pop! adventskalender 2019

Funko en Fortnite hebben de handen in één geslagen voor een gloednieuwe adventskalender. Het resultaat is een adventskalender waarmee je achter ieder deurtje een leuke Pint Size Heroes tegen komt, uiteraard in het thema van Fortnite.

Met deze adventskalender kunnen fans van Fortnite op een leuke manier aftellen naar de feestdagen. Achter ieder deurtje vind je een gloednieuw figuurtje met een bekende skin uit de game. De figuurtjes zijn een leuke aanvulling op iedere kamer. Zo heb je ook na de feestdagen nog iets aan je adventskalender.

Fortnite adventskalender kopen

Deze Fortnite adventskalender van Funko wordt vanaf 1 oktober verwacht. De adventskalender is nu alvast vooruit te bestellen bij onder meer Bol.com* De prijs van deze leuke adventskalender zie je hieronder.

Bekijk de Fortnite Funko adventskalender 2019 op Bol.com*

Fortnite Funko Pop! adventskalender 2019

Leave a Comment