Fidget Toys adventskalender 2021

Fidget Toys adventskalender 2021 kopen? Tegenwoordig krijgen populaire producten binnen no time hun eigen adventskalender. Dat is ook gebeurd bij Fidget Toys. Het speelgoed is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kan helpen om stress te verminderen. Deze Fidget Toys adventskalender is nu al een ware bestseller. Via bol.com kun je verschillende Fidget Toys adventskalenders aanschaffen. Onze favoriet is de Deluxe Fidget Toys adventskalender. Deze kalender kost 44,95 euro en ziet er net wat leuker uit dan veel andere Fidget Toy adventskalenders. In dit artikel vertellen we je meer over de Fidget Toys adventskalender 2021.

Bekijk de Fidget Toys adventskalender op bol.com

Fidget Toys adventskalender 2021

Fidget Toys zijn momenteel dé trend op het schoolplein. Inmiddels is dan ook de eerste Fidget Toys adventskalender verschenen. Het speelgoed valt meteen op, omdat er voor de producten vaak wordt gekozen voor opvallende regenboogkleuren. Met de Fidget Toys kun je lekker tot rust komen. Pop alle belletjes van de Popit, druk op de knopjes van de Simple Dimple, speel met een squishy of ga aan de slag met een Fidget Cube of trapveer.

Kinderen zijn helemaal weg van het speelgoed van Fidget Toys. Het aanbod wordt dan ook regelmatig verder uitgebreid. Met deze Fidget Toys adventskalender kun je op een leuke, ontspannende manier aftellen naar de feestdagen. Iedere dag haal je namelijk een stukje ontspannend speelgoed tevoorschijn. Dat kan van alles zijn. Naast dat de kalender het goed doet onder kinderen, doen de Fidget Toys het ook goed onder volwassenen. Neem de Toys bijvoorbeeld eens mee naar kantoor voor wat afleiding.

Pop It adventskalender kopen

Wil jij met de Fidget Toys adventskalender 2021 aftellen naar de feestdagen? Dit jaar maken we voor het eerst kennis met Fidget Toys adventskalenders en ze zijn meteen in meerdere varianten op de markt gekomen. De eerste is de Deluxe uitvoering. Deze adventskalender met Fidget Toys is de duurdere variant. Je bestelt hem voor 44,95 euro bij bol.com en haalt vervolgens een luxe kalender in huis die je open moet klappen. Bestel je er meteen meerdere tegelijk, dan kun je rekenen op korting.

Naast deze duurdere variant, is er ook een andere Fidget Toys adventskalender verschenen bij bol.com. Ook in deze kalender zitten 24 Fidget Toys verrassingen verstopt, maar de doos is meteen een stuk minder aantrekkelijk. Daarnaast  zijn de Fidget Toys adventskalenders ook bij Amazon* volop aanwezig. Haal jij dit jaar voor een Fidget Toys adventskalender 2021?

Bekijk de Fidget Toys adventskalender op bol.com

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!