Essence adventskalender 2020

De Essence adventskalender 2020 is gepresenteerd. De kalender komt ieder jaar beschikbaar bij de Kruidvat en Etos en is jaarlijks een groot succes. Het gaat namelijk om een goedkope beauty adventskalender die gevuld is met verschillende make-up producten. De kalender heeft dit jaar het thema Ho Ho Home for X-mas meegekregen. De 24 cadeautjes in de adventskalender zijn zorgvuldig uitgekozen en zorgen dat jij op een leuke manier in de stemming komt voor Kerstmis.

Bekijk de Essence adventskalender op Amazon*

Essence adventskalender 2020

Wie op zoek is naar een betaalbare make-up adventskalender kan ieder jaar terecht bij Essence. Wie regelmatig een Kruidvat instapt, zal het merk ongetwijfeld wel kennen. Het merk heeft verschillende make-up producten in zijn assortiment met onder meer lippenstift, mascara en nagellak. Voor de kalender van dit jaar heeft Essence 24 verschillende producten bij elkaar gezocht en voor een betaalbare prijs in een leuk ontwerpen adventskalender gestopt.

In de kalender vind je dan ook in totaal drie beautyfavorieten uit het standaardassortiment en liefst 21 exclusieve producten die als limited edition gelden voor de kalender. Voor het thema is dit jaar gekozen voor Ho Ho Home for X-Mas en dat thema gaan we ook terug zien in de producten. Zo tref je dit onder meer verschillende lippenbalsems, mascara en zelfs gezichtsdiamanten.

Essence adventskalender kopen

Wil jij dit jaar met de Essence adventskalender 2020 aftellen naar de feestdagen? Dan doe je er goed aan om deze pagina in de gaten te houden. De kalender is op dit moment namelijk nog niet te koop, maar we lijken niet lang meer te hoeven wachten. Vanaf midden oktober tot begin december is de kalender te koop bij de Kruidvat en de Etos. Ook komt hij ieder jaar online te koop bij Amazon*. De prijs bij de webgigant kan verschillen van de prijs bij de Kruidvat. Het voordeel is dat je hem wel gewoon thuis krijgt afgeleverd. Voor welke vrouw koop jij dit jaar de Essence adventskalender 2020?

Bekijk de Essence adventskalender op Amazon*

Inhoud Essence adventskalender 2020

De complete inhoud van de Essence adventskalender is nog niet bekend, maar de volgende producten tref je dit jaar sowieso in de kalender.

  • Mascara
  • Kwast
  • Nagellak
  • Lipbalsem
  • Fixing Powder
  • Oogschaduw
  • Oogpotloden

Essence adventskalender 2020 inhoud

Leave a Comment