Erotische adventskalender EasyToys 2020

Erotische adventskalender EasyToys 2020 kopen? EasyToys is er dit jaar ontzettend vroeg bij met zijn nieuwste Loveboxxx aftelkalender. Willen jij en jouw partner op een spannende manier aftellen naar de feestdagen? Wacht dan niet langer en haal de EasyToys adventskalender 2020 razendsnel in huis. Uit ervaring weten wij namelijk dat deze variant ieder jaar razendsnel is uitverkocht. Wil jij er zeker van zijn dat jij deze kalender op tijd in huis krijgt? Bestel hem dan nu gelijk via onderstaande button. Of lees snel verder om erachter te komen wat het exemplaar van dit jaar allemaal te bieden heeft.

Erotische kalender

EasyToys brengt ieder jaar een erotische adventskalender op de markt. Met dit exemplaar tel je op een leuke manier af naar de feestdagen. Zo zitten er 24 verrassingen in de kalender verstopt om de koude dagen mee door te komen. Volgens EasyToys mogen we dit jaar een 'spetterende en exclusieve ervaring' verwachten. Daarbij benadrukt de webshop dat de kalender dit jaar compleet nieuw is. Zowel het design als de inhoud verschillen dan ook van de kalender van vorig jaar.

Voor hem en haar

Ideaal aan deze erotische aftelkalender is dat je meteen een adventskalender voor jezelf én je partner hebt. Zo is de kalender gevuld met 24 spannende sextoys en verzorgingsproducten waar niet alleen zij, maar ook hij iets aan heeft. Extra leuk is dat de kalender ook nog eens een prachtig design heeft meegekregen. Niet voor niets gaat de kalender dit jaar door het leven als Naughty & Nice Advent Calendar: Blue Copper Limited Edition. En zeg nou zelf: alleen al voor het design wil je dit exemplaar in huis hebben.

Erotische adventskalender Easytoys 2020
Inhoud EasyToys 2020

Inhoud EasyToys adventskalender 2020

EasyToys is tot op heden geheimzinnig over de inhoud van de adventskalender van 2020. Zo is de complete inhoud nog even geheim, maar maakt de achterkant van de doos wel al iets bekend. Zo bevat de kalender dit jaar acht verschillende toys, vijf soft-bondage toys, verschillende accessoires zoals spannende speelkaarten en dobbelstenen en verschillende stimulerende gels en massageolie.

Wat ook duidelijk is, is dat de waarde van de kalender dit jaar weer gigantisch is. Alle artikelen samen hebben een waarde van liefst 450 euro. Wil jij dan ook graag het één en ander uitproberen op het gebied van erotische artikelen? Dan is dit de ideale manier om met verschillende speeltjes kennis te maken.

  • Totale waarde van liefst 450 euro
  • 24 verrassingen op het gebied van speeltjes en accessoires
  • Geschikt voor hem en haar
  • Leuk om mee te ontdekken
  • Prachtig luxueus design
  • Alle batterijen meegeleverd

Erotische adventskalender 2020 kopen

De EasyToys adventskalender 2020 is vanaf nu te koop op de officiële website van EasyToys. De kalender wordt verkocht voor een bedrag van 119 euro en de inhoud heeft een totale waarde van liefst 450 euro. Dat is een korting van meer dan 70%. Ben jij er al zeker van dat jij dit jaar met deze kalender af wil tellen naar de feestdagen? Wacht dan niet langer en bestel hem nu meteen. Early Birds kunnen namelijk ook nog eens rekenen op een gratis Rosy Gold - Noveau Mini Vibrator ter waarde van 49 euro zolang de voorraad strekt. De kalender wordt ook verkocht bij Bol.com.

Waarom bestellen bij EasyToys?

  • Gratis bezorgd
  • Direct leverbaar en razendsnel in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Discreet verpakt en bezorgd

Wat anderen zeggen

"Wat is er leuker dan nieuwe sextoys in je liefdesleven te introduceren om de temperatuur in de slaapkamer op te krikken? Met de Naughty & Nice adventskalender van EasyToys doe je precies dat elke dag tot kerst." - Vrouw

"Als je verschillende dingen wilt uitproberen, dan is deze kalender echt fantastisch." - Linda de Munck

"Als je je kunt bedwingen en dus niet alle vakjes in een keer openmaakt - zoals het hoort dus - heb je er de hele maand bedplezier van." - VIVA