EIS Deluxe erotische adventskalender 2021 voor koppels én singles

De EIS Deluxe erotische adventskalender 2021 voor koppels én singles is gepresenteerd. De laatste jaren zien we steeds meer erotische adventskalenders op de markt verschijnen. Zo is er één te koop van Easytoys, heeft Willie twee adventskalenders in zijn assortiment en is nu ook de erotische adventskalender van EIS verschenen. Deze kalender is nu al een ware bestseller en is per direct te koop via Amazon*. Daarnaast kun je hem ook kopen via Kruidvat, maar daar betaal je er meer voor. In dit artikel vertellen we je alles over de EIS Deluxe erotische adventskalender 2021. Zo vind je de prijs, de inhoud en vertellen we je meer over de waarde van liefst 650 euro.

Bekijk de EIS Deluxe adventskalender op Amazon*

EIS Deluxe erotische adventskalender

De EIS Deluxe erotische adventskalender 2021 is het perfecte cadeau voor wie graag verschillende speeltjes wilt uitproberen. De kalender bevat een aantal hoogwaardige verrassingen voor een lage prijs. Deze speeltjes kunnen gebruikt worden door mannen en vrouwen en zijn geschikt voor koppels en singles. Zo worden de dagen in aanloop naar Kerstmis net een tikkeltje spannender.

Tot de inhoud van de EIS Deluxe adventskalender 2021 behoren verschillende verrassingen. De kalender herbergt een breed scala aan vibrerende en interactieve producten. Denk dan ook aan verschillende speeltjes, maar ook lingerie, bondage en verschillende soorten gel. Extra leuk is dat in deze erotische adventskalender ook de Satisfyer Pro 2+ zit. De kalender is dan ook extra leuk voor wie meteen kennis wil maken met deze populaire luchtdruk vibrator.

  • Ideaal als cadeau voor zowel mannen als vrouwen
  • Geschikt voor zowel koppels als singles
  • Totale waarde van liefst 650 euro, te koop voor nog geen 100 euro
  • Discreet verzonden

Erotische adventskalender voor koppels en singles

De EIS Deluxe erotische adventskalender 2021 is tot 10 oktober in de aanbieding bij De Kruidvat voor een prijs van 89,95 euro. De kalender is online echter nog goedkoper te vinden. Bij de Duitse Amazon* is de adventskalender vanaf nu te koop. Voor een kleine bijdrage laat je de kalender gewoon thuis bezorgen. De inhoud heeft een waarde van liefst 650 euro. De kalender is nu al uitgegroeid tot een ware bestseller. Wacht dan ook niet te lang met de aanschaf van de EIS adventskalender. Wij verwachten namelijk dat deze adventskalender razendsnel uitverkocht raakt.

Bekijk de EIS Deluxe adventskalender op Amazon*

EIS Deluxe erotische adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!