Douglas make-up adventskalender 2019

De Douglas make-up adventskalender van 2019 is dit jaar gevuld met heel wat moois. Ben jij graag met make-up bezig of ken jij iemand die zichzelf graag opmaakt? Dan is de Douglas make-up adventskalender een uiterst leuk cadeau. De kalender is gevuld met producten van topmerken en is een waar geschenk om op een leuke manier af te tellen naar Kerstmis. Naast deze adventskalender is dit jaar ook een skincare en limited edition adventskalender verschenen.

Douglas make-up adventskalender 2019

Naast de gewone Douglas adventskalender verschijnt in 2019 ook een make-up adventskalender van Douglas. Deze adventskalender heeft een prachtig design meegekregen. Gekozen is voor de kleur roze in combinatie met een mooie strik om de adventskalender dicht te houden. Op de doos staat: #doitforyou: Lovely Calendar.

Naast het uiterlijk, is het uiteraard ook belangrijk wat voor producten je in de adventskalender kunt vinden. Die inhoud is zeer divers. Zo kom je uiteraard nagellakken tegen in verschillende kleuren, face blenders, oogpotloden, lipliners, mascara’s en nog veel meer. Zo ben je niet alleen klaar voor de aankomende feestdagen, maar kun je al deze producten ook in aanloop naar het nieuwe jaar alvast uitproberen.

Douglas make-up adventskalender kopen

De Douglas make-up adventskalender van 2019 werd op 1 oktober toegevoegd aan het assortiment van de winkel. De kalender wordt verkocht voor een bedrag van 25,49 euro. Daarnaast kun je bij Douglas ook altijd rekenen op een extra cadeautje. De kalender is direct leverbaar en je betaalt géén verzendkosten. De Douglas make-up adventskalender bestel je exclusief op de officiële website van Douglas*.

Bekijk de Douglas make-up adventskalender op Douglas*

Leave a Comment