Disney Frozen 2 sieraden adventskalender

Is jouw zoon of dochter dol op Frozen? Dan hebben wij de perfecte adventskalender voor dit jaar gevonden. Wat dacht je namelijk van deze Disney Frozen 2 sieraden adventskalender. De kalender is per direct te koop bij Amazon* en biedt jouw zoon of dochter 24 leuke verrassingen van Anna, Elsa en hun vrienden. Zo tover je iedere dag een nieuw juweeltje tevoorschijn.

Bekijk de Frozen 2 adventskalender op Amazon*

Disney Frozen 2 sieraden adventskalender

Aftellen naar Kerstmis wordt net iets leuker met een bijpassende adventskalender. Voor fans van Frozen hebben wij de perfecte adventskalender gevonden. Is jouw zoon of dochter dol op Elsa en Anna en is hij of zij graag met sieraden bezig, wat dacht je dan van deze Frozen 2 adventskalender. Start op 1 december met het openen van een deurtje en vind een leuke verrassing van Elsa, Anna, Olaf of een van de andere personages.

Tot de inhoud van deze adventskalender behoort onder meer een ketting, een armband en verschillende bedels en hangers. Alles uiteraard in het thema van Frozen. Extra leuk is dat deze kalender ook nog eens officieel gelicentieerd is door Disney Studios.

Frozen 2 adventskalender kopen

De Frozen 2 sieraden adventskalender is per direct te koop bij Amazon*. Wil jij deze kalender hoe dan ook in huis halen? Wees er dan snel bij. De adventskalender van Disney is slechts in beperkte oplage beschikbaar en raakt naar verwachting razendsnel uitverkocht. Niet gek, want deze kalender is ook nog eens uiterst betaalbaar.

Bekijk de Frozen 2 adventskalender op Amazon*

Frozen 2 adventskalender inhoud

Leave a Comment