De Gorgels adventskalender

Is jouw zoon of dochter fan van De Gorgels? Dan is het dit jaar niet moeilijk om de perfecte adventskalender voor hem of haar te vinden. Jochem Myjer heeft zijn eigen decemberkalender gemaakt. Deze De Gorgels adventskalender laat fans op een ontspannen manier aftellen naar de feestdagen.

December is voor veel kinderen een spannende maand. Het zijn donkere dagen en de maand zit vol feestdagen. Eerst is het Sinterklaas, daarna Kerstmis en daarna ook nog eens Oud en Nieuw. Maar hoe beleven de Gorgels deze dagen? Dat ontdek je in deze speciale adventskalender van Jochem Myjer. Je bestelt hem via bol.com* of Amazon*.

Bekijk de Gorgels decemberkalender op bol.com*

€6,99
2 nieuw vanaf €6,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 2:13 am
Amazon.nl

Review De Gorgels adventskalender

Jochem Myjer pakt het anders aan dan we bij veel adventskalenders gewend zijn. Hij verwent kinderen in aanloop naar Kerstmis niet met chocolade, snoep of andere verrassingen. Nee, hij heeft een aftelkalender gemaakt voor de feestdagen waarmee hij je meeneemt naar het leven van de Gorgels. Wat moeten zijn allemaal doen in december om klaar te zijn voor de feestdagen? Dat ontdek je iedere dag door een nieuw deurtje te openen. Een prachtige illustratie laat zien waar de Gorgels zich mee bezig houden.

Wat ons betreft heeft Jochem Myjer een geweldige adventskalender gemaakt. Het is een kalender die je ieder jaar opnieuw kunt gebruiken en die met een prijs van 6,99 euro ook nog eens uiterst betaalbaar is. Een extra leuke toevoeging is dat je niet alleen aftelt naar Kerstmis, maar ook naar Oud en Nieuw.

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

  • ✅ Aftellen naar de feestdagen wordt zo een stuk minder spannend.
  • ✅ Het perfecte cadeau voor de echte Gorgelfans.
  • ✅ Met een adviesprijs van 6,99 euro een van de goedkoopste opties.

Minpunten

  • ❌ Bestaat alleen uit plaatjes, niet iedere dag een cadeautje of verhaaltje
Gorgels decemberkalender
Gorgels decemberkalender

Het design

Het design van De Gorgels aftelkalender is er één die meteen opvalt. We worden meegenomen naar onder de grond waar de Gorgels in de grotten druk bezig zijn met de voorbereidingen op de feestdagen. Door de gangen wandelend kom je verschillende deuren tegen. Achter die deuren vind je een afbeelding waaruit blijkt wat de Gorgels bezighoudt. Al deze illustraties zijn gemaakt door Rick de Haas, die ook verantwoordelijk is voor de illustraties uit de Gorgels boeken.

Beoordelingsscore

Onze beoordeling:

4.5/5 – De Gorgels adventskalender is wat ons betreft het perfecte cadeau voor meisjes en jongens die de decembermaand spannend vinden. Door te zien hoe de Gorgels zich voorbereiden op de spannende dagen, krijgen kinderen wat meer rust. Daarbij zijn de illustraties prachtig en is de prijs van 6,99 euro netjes voor een kalender die je ook nog eens kunt hergebruiken.

Adventskalender De Gorgels
Adventskalender De Gorgels

De Gorgels adventskalender kopen

De Gorgels adventskalender is dit jaar te koop in verschillende boekwinkels. Daarnaast bestel je hem ook eenvoudig online via bol.com* en Amazon*. De adviesprijs bedraagt 6,99 euro. Deze kalender is een leuk alternatief voor bijvoorbeeld De Gruffalo adventskalender.

Bekijk de Gorgels decemberkalender op bol.com*

€6,99
2 nieuw vanaf €6,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 2:13 am
Amazon.nl

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!