Crayola kerst aftellen adventskalender kopen

0
Crayola Adventskalender

Het is alweer bijna december! De maand van gezelligheid, familie, Sinterklaas én Kerst. Zeker voor kinderen is dit een spannende maand. Met de Crayola adventskalender maak je de dagen richting Kerst leuker. Met de Crayola-items neemt hun creativiteit de vrije loop. Deze adventskalender is uitermate geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder die graag creatief bezig zijn.

Crayola kerst aftellen adventskalender

De Crayola kerstmis adventskalender bevat verrassingen voor leuke knutsel- en kleuractiviteiten. De 24-daagse kalender heeft voor iedere dag een nieuw cadeautje. Hierdoor blijven kinderen in december de hele maand zoet richting Kerst. Alles wat kinderen nodig hebben voor hun knutselactiviteiten vind je in de kalender.

Dit maakt de kalender ideaal voor creatieve kinderen. Elke dag kunnen kinderen een van de genummerde deurtjes openen om een leuk Crayola-geschenk en bijbehorende activiteit te onthullen. De kalender is gevuld met 24 kunstprojecten, inclusief ornamenten, vingerpoppetjes en decoraties

Crayola kerst aftellen adventskalender kopen?

Wil jij je zoon of dochter verwennen met de Crayola adventskalender? Wees er dan op tijd bij en bestel hem vandaag al! De kalender is te bestellen via Amazon*.

Bekijk de Crayola kerst aftellen adventskalender op Amazon*

Crayola Christmas Countdown

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here