Ciaté nagellak adventskalender 2020

Op zoek naar de nagellak adventskalender 2020? Kijk dan eens goed naar deze Ciaté London Mini Manth adventskalender. De kalender is gevuld met 24 verschillende nagellakjes om ervoor te zorgen dat jouw nagels stralen in aanloop naar Kerstmis en uiteraard op de kerstdagen zelf. Deze adventskalender is dit jaar misschien niet heel bekend, maar wat ons betreft is hij eerste keus voor wie een adventskalender zoekt met nagellak.

Bekijk de Ciaté nagellak adventskalender op lookfantastic*

Ciaté nagellak adventskalender 2020

De Ciaté nagellak adventskalender 2020 is dit jaar goed gevuld. Door de inhoud zorgvuldig bij elkaar te zoeken, is het wat ons betreft één van de beste nagellak adventskalenders geworden die je je dit jaar kunt wensen. De adventskalender gaat door het leven onder de naam Ciaté Londen Mini Mani Month en heeft een inhoud om u tegen te zeggen. Zo heeft het merk zelfs besloten om een aantal nagellakjes in de adventskalender te stoppen die nergens anders te koop zijn.

Achter de 24 deurtjes van deze adventskalender kom je dan ook twintig verschillende mini-nagellakken tegen. Daarbij vind je niet alleen de nagellakken die het bedrijf zelf in zijn assortiment heeft, maar kom je ook negen nieuwe en exclusieve tinten tegen. Daarnaast zit er één full-size nagellak in de adventskalender gestopt, een potje mini treatment voor nagel verzorging, een potje longwear topcoat om de nagellak langer netjes te houden en een speciale limited edition verrassing.

Ciaté nagellak adventskalender kopen

De Ciaté nagellak adventskalender 2020 is te koop bij lookfantastic*. De adventskalender kost 53,45 euro. Maar wees er snel bij, want op = op. Bestellingen bij lookfantastic worden vanaf een bedrag van 30 euro gratis verstuurd naar Nederland en België.

Bekijk de Ciaté nagellak adventskalender op lookfantastic*

Inhoud Ciaté nagellak adventskalender 2020:

Ciate nagellak adventskalender 2020 inhoud