Chupa Chups adventskalender snoep

De Chupa Chups adventskalender is dit jaar verschenen met heel wat lekker snoep erin. Dan denk je misschien dat je dit jaar alleen lolly’s tegenkomt in de adventskalender, maar dat is zeker niet waar. De kalender is ook gevuld met bekende snoepjes als Crazy Dips en kauwgom. Het resultaat is een adventskalender die er leuk uitziet en ook nog eens voorzien is van 24 heerlijke zoetigheden. Wat is jouw favoriet uit deze Chupa Chups snoep adventskalender?

Chupa Chups adventskalender

De Chupa Chups adventskalender is gelanceerd en zit gevuld met heerlijk snoep afkomstig van het merk. De kalender is gevuld met in totaal 24 verschillende snoepjes. Achter ieder deurtje zit een lekker snoepje verstopt. Zo tel je af naar Kerstmis met heerlijke Chupa Chups verrassingen. Daarbij kun je rekenen op verschillende smaken. Daarmee is deze adventskalender van Chupa Chups een leuke manier om nieuwe Chupa Chups smaken te proberen.

De adventskalender van Chupa Chups is gevuld met vier normale Chupa Chups lolly smaken. Daarnaast zijn er drie speciale smaken, één zure smaak, een kauwgom smaak en een XXL lolly. Ook zijn er vier mini lolly’s terug te vinden in de adventskalender. Tevens zijn er vijf Center Shocks toegevoegd, één Chupa Chups Crazy Dips, drie pakjes Big Babol kauwgom en een Melody Pops.

Chupa Chups snoep adventskalender kopen

De Chupa Chups snoep adventskalender is online te koop bij bol.com. De kalender wordt verkocht voor een bedrag van 21,30 euro en is gevuld met veertien heerlijke zoete verrassingen. Een leuke manier om kennis te maken met het aanbod van Chupa Chups.

Bekijk de Chupa Chups adventskalender op bol.com

Leave a Comment