Chocolade adventskalender 2021

Wil jij dit jaar gaan voor een chocolade adventskalender 2021? Ook dit jaar is er weer volop keuze op het gebied van chocolade adventskalenders. Vroeger begon het aftellen naar Kerstmis met chocolade adventskalenders en ook tegenwoordig zijn de nog altijd uiterst populair. Ieder groot chocolademerk heeft tegenwoordig wel een adventskalender in zijn assortiment. Denk aan M&M's, Kitkat, Smarties, Kinder, Milka, Lindt en nog veel meer. In dit artikel vertellen we je alles over de chocolade adventskalenders van dit jaar.

chocolade adventskalender 2021

We vullen de lijst regelmatig aan, want nog lang niet alle adventskalenders zijn al aangekondigd. Tegelijkertijd vind je een link naar de website waar je de kalender kunt bestellen en de inhoud. Als extra tip willen we graag meegeven dat bij deze chocolade adventskalenders vaak een korting wordt gehanteerd wanneer je meerdere kalenders in één keer aanschaft. Zo wordt de aanschaf ineens wel heel goedkoop. Ga jij voor een chocolade adventskalender 2021?

Nestlé (Smarties) adventskalender 2021

Als chocolade liefhebber heb je vast wel eens gehoord van Nestlé. Het bedrijf is bekend van verschillende chocolademerken. Ook dit jaar is Nestlé weer op de markt gekomen met verschillende adventskalenders. Om te starten is er een Smarties advent kalender verschenen waarbij het design voorzien is van een 3D-effect. Daarnaast zitten er 24 chocoladeverrassingen verstopt in de kalender, allen afkomstig van Smarties. Een andere chocolade adventskalender van dit jaar is de After Eight Nestlé adventskalender. Daar zijn er dit jaar twee van verschenen. Het design daarvan is meteen kerstig. We zien de Big Ben in het groen met de kerstman voorop, terwijl de tweede kalender een groene kerstman in een luchtballon toont. In de kalender zitten 24 After Eight chocolaatjes verstopt. De Smarties adventskalender bestel je bij bol.com* en ook de After Eight is te koop bij Amazon*.

M&M's adventskalenders 2021

Wij zijn vast niet de enige die altijd vrolijk worden van de reclames van M&M's. Wat ons ook altijd vrolijk maakt, zijn de adventskalenders van M&M's. Op dit moment is er al één kalender bekendgemaakt voor dit jaar. Het is een leuke 3D kalender waarin je uitsluitend chocolade van M&M's zelf in tegenkomt. Deze kalender is gevuld met 15 keer chocolade, acht keer pinda en één keer crispy. Deze kalenders bestel je eenvoudig bij Amazon*. Later verwachten we ook nog andere M&M's adventskalenders.

Kinder chocolade adventskalender 2021

Kinder kennen we natuurlijk allemaal van de Surprise eieren, maar het merk staat ook ieder jaar garant voor verschillende chocolade adventskalenders. Tot op heden zijn we alvast drie Kinder adventskalenders tegengekomen. De eerste is de Maxi Mix adventskalender met daarin liefst 24 chocolaatjes. Tot de inhoud behoren de Kinder Maxi Mix, Kinder Country, de repen, Surprise eieren en uiteraard verschillende figuurtjes zoals de kerstman en een sneeuwpop. Je bestelt de Kinder Surprise Maxi Mix adventskalender via Amazon*. Daarnaast is er ook de grote Kinder Überraschung & Friends adventskalender waarin 24 leuke verrassingen verstopt zitten. De inhoud van deze adventskalender bestaat uit elf Surprise eieren, verschillende figuurtjes en in totaal tien kleine eieren. Deze Kinder adventskalender bestel je ook via Amazon*. De laatste Kinder adventskalender is de Kinder Mix 3D adventskalender. Deze kalender is beschikbaar in twee verschillende designs en de inhoud bestaat uit: 2x verrassingseieren, 6x Kinder Schokobons, 8x chocoladerepen, 2x holle figuren en 6x mini hazelnoot eitjes. Ook deze bestel je bij Amazon*.

Lindt chocolade adventskalender 2021

De Zwitserse chocoladefabrikant Lindt staat garant voor heerlijke chocolade. Tegenwoordig verschijnen er ieder jaar ook verschillende Lindt chocolade adventskalenders te koop. Ook dit jaar verschijnen er heel wat nieuwe Lindt adventskalenders. De eerste kalender heeft als thema teddybeertjes en is gevuld met 24 chocolaatjes van de allerbeste kwaliteit. Je koopt de Lindt chocolade adventskalender bij bol.com*. Daarnaast zijn er ook verschillende adventskalenders met bijvoorbeeld alleen witte chocolade of een super leuke Lindt adventskalender voor koppels. Je bestelt de Lindt adventskalender via Amazon*.

Milka adventskalender 2021

Milka staat ook ieder jaar garant voor chocolade adventskalenders. Dit jaar zijn er tot op heden alvast twee verschillende adventskalenders van Milka verschenen. De eerste kalender is de Milka Zarte Momente die je bestelt bij Amazon*. Deze kalender beschikt over verschillende mini Milka chocolade's. Tot de inhoud behoren: 4x Hazelnoot Milka, 4x Amandel karamel 5x Karamel, 5x Toffee Noten en 6x Milka Oreo. De andere Milka adventskalender is er een in samenwerking met Oreo. Daarin vind je dan ook verschillende cocoladesmaken van Milka en verschillende Oreo koekjes. Je bestelt de Milka x Oreo adventskalender bij Amazon*. Daarnaast zijn er van Milka dit jaar nog heel wat extra chocolade adventskalenders 2021 verschenen. Het complete overzicht vind je via Amazon*.

Tony's Chocolonely adventkalender

Ook voor fans van Tony's Chocolonely is er dit jaar een aftelkalender verschenen. Deze kalender is met zijn afmetingen van 527 x 326 x 32 mm groter dan je verwacht. Het belangrijkste is echter de inhoud. In de kalender vind je kleine zakjes chocolade van jouw favoriete smaken van Tony's Chocolonely. Tot de smaken in de kalender behoren: Karamel zeezout, Melk, Donkere melk, Donkere melk pretzel toffee, Puur amandel zeezout, Puur, Wit, Melk hazelnoot, Melk noga, Wit framboos knettersuiker. De kalender vind je op bol.com*.

Toblerone adventskalender 2021

Is Toblerone jouw favoriete chocolademerk? Ook daarvoor is een chocolade adventskalender verschenen. Deze kalender beschikt over een mix tussen witte, donkere en melk chocolade. De inhoud van de Toblerone adventskalender is als volgt:

  • 7x Toblerone Melk
  • 6x Toblerone Wit
  • 6x Toblerone Donker
  • 6x Toblerone Crunchy Almond

De Toblerone adventskalender bestel je via Amazon* of via bol.com*.

Merci adventskalender

Merci doet het ook altijd goed onder chocolade liefhebbers. Van dit bedrijf zijn we dit jaar alvast twee adventskalenders tegengekomen. De eerste is de Merci Finest Selection adventskalender. Daarin zitten 24 chocoladeverrassingen uit het assortiment van Merci met bijvoorbeeld Nougat Crunch en Praline-Creme. Deze kalender bestel je via Amazon*. De tweede adventskalender van Merci is een goudkleurige doos met een kerstboom op de voorkant. Ook in deze kalender zitten 24 verrassingen uit het assortiment van Merci. Je bestelt hem via Amazon* of via bol.com*.

Kitkat chocolade adventskalender 2021

De laatste voor nu aangekondigd chocolade adventskalender is er één van Kitkat. Kitkat kennen we natuurlijk allemaal van de repen die je eenvoudig in twee delen kunt knakken, maar deze adventskalender heeft een andere inhoud. Zo kom je allemaal verschillende chocolade figuurtjes tegen in de kalender met een kerstman, sneeuwpop, kerstbal, kerstboom, kerstsok en nog veel meer. Daarnaast is het design van de Kitkat chocolade adventskalender voorzien van een 3D-effect. De KitKat adventskalender bestel je via Amazon* of via bol.com*.

Niederegger adventskalenders

Ook Niederegger is weer terug met verschillende adventskalenders. Deze kalenders zijn doorgaans gevuld met marsepein en chocolade. De eerste adventskalender is een lange adventskalender van de Nutcracker gevuld met 24 stuks mersepein en chocolade. Deze kalender bestel je gewoon via de Bijenkorf. de Tweede kalender die we graag uitlichten is de Mini Elfen Workshop adventskalender met pure chocolade marsepein. Ook deze kalender bestel je bij de Bijenkorf. Daarnaast vind je bij de Bijenkorf nog een aantal Niederegger chocolade adventskalenders.

Café-Tasse

Ook bij de Bijenkorf kun dit jaar een chocolade adventskalender vinden. Het gaat om de Café-Tasse adventskalender die gevuld is met 24 chocolade. Fans van chocolade kennen Café-Tasse misschien wel. Het bedrijf is verantwoordelijk voor Belgische chocolade van hoge kwaliteit. Deze kalender kost 19,95 euro en bestel je nu bij de Bijenkorf.

Overige chocolade adventskalenders 2021

Staat jouw favoriete chocolademerk hierboven er nog niet tussen? Niet getreurd, want naast deze kalenders verwachten we de komende maanden nog heel wat anders adventskalenders. Zo verwachten we wat betreft chocolade adventskalenders 2021 in ieder geval nog kalenders van:

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!