Chocolade adventskalender 2020

Op zoek naar een chocolade adventskalender 2020? Ook dit jaar zijn de keuzes op het gebied van chocolade adventskalenders weer enorm. Of je nu op zoek bent naar een kalender van Milka, M&M's of Kinder; het is allemaal mogelijk. Ondanks dat er tegenwoordig heel wat verschillende kalenders op de markt zijn om mee af te tellen naar de feestdagen, doen de chocolade adventskalenders het nog steeds goed. In dit artikel vind je alles over de varianten van dit jaar. Tegelijkertijd vind je een link naar de website waar je de kalender kunt bestellen.

Chocolade adventskalender 2020

Milka adventskalenders 2020

Milka brengt ieder jaar verschillende adventskalenders op de markt en ook dit jaar heeft het chocolademerk er alles aan gedaan om fans tevreden te houden. Het resultaat is een aantal verschillende kalenders waarvan je onze drie favorieten hieronder ziet. De eerste uitvoering is een doos waarin 24 chocolaatjes zitten verstopt in vakjes. De tweede variant is een kalender in de vorm van een toren. Ook die kalender is gevuld met 24 overheerlijke chocolaatjes van Milka. Sommigen zijn ingepakt als kerstman of sneeuwpop. De laatste is een samenwerking van Milka met Oreo. Hierin komen de werelden van de twee merken samen in 24 heerlijke verrassingen. Ben jij fan van zowel Oreo als Milka? Dan raden we je sowieso aan voor deze kalender te gaan. Alle Milka adventskalenders bestel je eenvoudig bij Amazon*.

M&M's adventskalenders 2020

Wij zijn vast niet de enige die altijd vrolijk worden van de reclames van M&M's. Ook dit jaar zijn de chocolademannetjes terug met verschillende adventskalender. Dit jaar zijn er twee verschillende varianten. De eerste is een leuke 3D kalender waarin je uitsluitend chocolade van M&M's zelf in tegenkomt. Deze kalender is gevuld met 15 keer chocolade, acht keer pinda en één keer crispy. De tweede kalender is de M&M's & Friends adventskalender. Daarin vind je zowel chocolade van M&M's zelf als van andere partijen zoals Bounty, Mars, Milky Way en Snickers. Ook deze kalenders bestel je eenvoudig bij Amazon*.

Kinder chocolade adventskalender 2020

Iedereen wordt gelukkig van de Kinder chocolade adventskalenders. Vorig jaar waren deze kalenders al een groot succes en dit jaar is Kinder terug met in totaal drie verschillende kalenders. Daarin vind je onder meer de populaire Kinder Surprises. De eerste kalender van Kinder is een soort ei. Daarin vind je 24 heerlijke chocoladeverrassingen. De tweede variant is een soort huis waarin je twee Surprise-eieren vindt, zes chocoladerepen en nog een aantal andere heerlijke Kinder-verrassingen. De derde variant is een soort stal met daarin ook twee Kinder Surprise-eieren, acht chocoladerepen, verschillende chocolade-eieren en kerstfiguren. De Kinder adventskalenders bestel je via Amazon*.

Nestlé (Smarties) adventskalender 2020

Echte chocoladeliefhebbers zullen Nestlé ongetwijfeld ook wel kennen. Ook daar kunnen we dit jaar verschillende chocolade adventskalenders van verwachten. Het leuke aan deze kalenders, is dat de designs je meteen in kerstsfeer brengt. Zo is de Nestlé After Eight adventskalender eigenlijk de Big Ben. De kalender is verstopt met hoogwaardige kwaliteit chocolade. Een andere Nestlé adventskalender die dit jaar is gelanceerd is een Smarties toren. In die kalender zitten heerlijke verrassingen van Smarties verstopt. Met onder meer chocoladefiguren. De kalenders zijn te bestellen bij Amazon*.

Ritter Sport adventskalender 2020

Ritter Sport staat ook bekend om zijn chocolade. Het is dan ook geen verrassing dat het bedrijf ook dit jaar weer terug is met gloednieuwe adventskalenders. Dit jaar zijn er twee verschillende designs verschenen. De eerste kalender is een kerstboom adventskalender met daarin 24 chocolade-verrassingen. De twee variant is een doos met en kerst tafereel waarin je ook 24 chocolaatjes terugvindt. Beide kalenders bestel je via Amazon*.

Overige chocolade adventskalenders 2020

Staat jouw favoriete chocolademerk hierboven er nog niet tussen? Niet getreurd, want naast deze kalenders zijn er nog heel wat andere chocolade adventskalenders te vinden. Hieronder nog een aantal chocolade adventskalenders 2020: