Celebrations adventskalender

Dol op chocolade? Dan is de Celebrations adventskalender een aanrader. Action heeft dit jaar heel wat adventskalenders in zijn assortiment. We schreven al over de Max & More adventskalender, de Action Spa Exclusives en over de Air Wick geurkaars adventskalender. Een recent bezoekje aan één van de leukste winkels van Nederland leverde ook een nieuwe adventskalender Action op: de Celebrations adventskalender.

Celebrations adventskalender

De Celebrations adventskalender geeft de mogelijkheid om op een leuke manier af te tellen naar Kerstmis. Vanaf 1 december open je iedere dag een vakje tot je uiteindelijk op 24 december het laatste vakje hebt geopend. Welke chocolaatje je tevoorschijn haalt op welke dag, is nog een grote verrassing. De merken die je tegen kunt komen, zijn echter wel al bekend. De adventskalender van Celebrations zit vol met melkchocolade van Mars, Snickers, Dove, Bounty, Maltesers, Twix en Milky Way.

Het is de ideale adventskalenders voor kinderen en uiteraard ook voor volwassenen die niet van chocolade af kunnen blijven. Met de adventskalender ben je ook direct in de kerststemming, want voor het design is gekozen voor een leuke kerstboom in de kleur rood.

Celebrations adventskalender kopen

De Celebrations adventskalender ligt in de winkels van de Action. Daar wordt hij verkocht voor een bedrag van 4,99 euro. Hoelang de kalender wordt verkocht, zal ongetwijfeld afhangen van de voorraad. Wil je de adventskalender liever vanuit huis bestellen dan kan dat via bol.com*. Daar is de adventskalender chocolade echter wel iets duurder, maar krijg je hem wel thuisbezorgd.

Bekijk de Celebrations adventskalender op bol.com*

Leave a Comment