Bonne Maman adventskalender 2021

De Bonne Maman adventskalender 2021 is dé adventskalender voor wie graag jam eet. Ben jij nog op zoek naar een ontbijt adventskalender? Dan is deze jam adventskalender een ware aanrader. Bonne Maman staat bekend om zijn exclusieve producten die met de grootste zorg zijn gemaakt. Ieder jaar maakt het bedrijf ook een speciale adventskalender met daarin 23 potjes jam met exclusieve Bonne Maman smaken. Daarnaast kun je ook nog eens rekenen op twee verrassingen. Je bestelt hem via bol.com* voor 29,90 euro. Kies jij dit jaar voor de jam Bonne Maman adventskalender 2021?

Bekijk de Bonne Maman adventskalender op bol.com*

Bonne Maman adventskalender 2021

In de supermarkt ben je vast al wel eens langs Bonne Maman gelopen. Het bedrijf staat bekend om zijn jam en door zijn deksel met ruitjes erop vallen de potten altijd goed op. Tot de smaken behoren onder meer aardbei, framboos, abrikozen, bosbessen en nog veel meer. Deze en heel veel andere smaken kom je ook tegen in de Bonne Maman adventskalender 2021. Het gaat om in totaal 23 potjes met exclusieve smaken. Daarnaast krijg je ook nog eens twee verrassingen erbij.

Leuk is het ook het design van deze jam adventskalender. Zo zie je op de buitenkant een kerstboom staan. Het spektakel begint pas echt zodra je de adventskalender volledig openklapt. Ook in de binnen kant van de kalender is het design prachtig met een grote kerstboom en verschillende huisjes. Daarnaast kom je 24 deurtjes tegen waarachter potjes jam verstopt zitten.

Jam adventskalender kopen

De jam adventskalender van Bonne Maman koop je nu voor 29,90 euro bij bol.com*. Voor die prijs wordt de kalender ook gratis bij je thuisbezorgd. Door de nette prijs is deze adventskalender ook en ideaal cadeau om bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas te geven. Haal jij dit jaar deze speciale Bonne Maman jam adventskalender in huis?

Bekijk de Bonne Maman adventskalender op bol.com*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!