Bier adventskalender 2020: 24 verschillende smaken

De bier adventskalender 2020 is gevonden. Houd jij ervan om zo nu en dan een biertje te drinken? Zoek dan niet verder voor de beste adventskalender van 2020. Met deze bier adventskalender kun je rekenen op 24 verschillende smaken bier waarmee je op een ontspannen manier af kunt tellen naar de feestdagen. Al kun je er natuurlijk ook voor kiezen om ze op te sparen, zodat je juist met Kerstmis aan de slag kunt met verschillende smaken.

Bier adventskalender 2020

Drank adventskalenders zijn hot in 2020 en in dat kader is deze bier adventskalender 2020 wat ons betreft een aanrader. De kalender is gevuld met bieren van hoge kwaliteit. Zo heeft Boxiland voor de inhoud van deze kalender gekozen voor 24 verschillende internationale bieren van over de hele wereld. Daarbij zitten ze ook nog eens in een uiterst leuke geschenkdoos die hersluitbaar is. Wat ons betreft is dit dan ook hét ideale cadeau voor bierliefhebbers.

De makers van de adventskalender hebben de inhoud zorgvuldig samengesteld. Ga met deze bier adventskalender op reis. Zo vind je bieren uit Bosnië, China, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Korea, Mexico, Portugal, Sardinië, Singapore, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vietnam en ons eigen Nederland. Een uiterst leuke manier om op unieke wijze te proeven van de beste bieren ter wereld.

Zo vind je onder meer de merken Heinken, Super Bock, Quilmes Birra Moretti en Hite. Daarbij is de adventskalender met de hand ingepakt door mensen met een beperking waardoor ze moeilijk aan het werk komen. Wat ons betreft is deze bier adventskalender dan ook één van de leukste adventskalenders die je dit jaar cadeau kunt geven en krijgen. Een leuk idee voor vrienden en familie.

Bier adventskalender kopen

Wil jij de bier adventskalender in huis halen? Wees er dan snel bij. Wij verwachten dat deze adventskalender als warme broodjes over de digitale toonbank gaat bij Amazon*. Hij is tenslotte nu al razendsnel populair en behoort zelfs tot de top verkochte adventskalenders tot op heden. De adventskalender wordt gratis naar Nederland verstuurd. Daarnaast is dit jaar ook een biertjes adventskalender van Beerwulf* verschenen De grote vraag is dan ook: Aan wie geef jij een bier adventskalender 2020?

Bekijk de bier adventskalender op Amazon*

Leave a Comment