Beerwulf bier adventskalender 2021

Benieuwd naar de Beerwulf bier adventskalender 2021? Dan hebben we goed nieuws! De bier adventskalender van Beerwulf is namelijk per direct te bestellen via de officiële website van Beerwulf. Wil jij met de bier adventskalender 2021 van Beerwulf aftellen naar de feestdagen? Wees er dan snel bij. De afgelopen jaren is gebleken dat de kalender zó populair is, dat hij over de toonbank vliegt. Mede door zijn prijs van €62,99 euro is dit een perfecte adventskalender om cadeau te krijgen en cadeau te geven aan een echte bier liefhebber. Wie laat jij dit jaar genieten van de Beerwulf bier adventskalender 2021?

Nu 10% korting met code ADVENTNOV10AFFNL

Bier kalender

Beerwulf is ieder jaar weer van de partij met een gloednieuwe bier adventskalender. Ook dit jaar laat de webshop ons niet in de steek en kunnen we weer aan de slag met het aftellen met 24 overheerlijke biertjes. De Beerwulf bier adventskalender 2021 is doorgaans een groot succes en ook dit jaar verwachten we niet anders. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat Beerwulf kiest voor 24 speciaalbieren van 24 verschillende brouwers. Op die manier tel je niet alleen op een leuke manier af naar de feestdagen, maar kun je ook nog eens kennismaken met nieuwe biersmaken waar je zelf nooit over na had gedacht. Ken jij iemand die graag een biertje achterover slaat? Wacht dan niet langer en maak hem of haar blij met deze exclusieve aftelkalender met 24 unieke speciaalbieren.

Inhoud Beerwulf adventskalender 2021

De inhoud van de Beerwulf bier adventskalender 2021 wordt strik geheim gehouden. Beerwulf doet er ieder jaar alles aan om de inhoud niet uit te laten lekken. Op die manier is de ontdekkingstocht van de adventskalender toch net een tikkeltje leuker. Wel staat de pagina voor de kalender inmiddels online en kun je de adventskalender alvast bestellen.

De laatste jaren besloot Beerwulf één exclusief biertje in zijn adventskalender te stoppen. Eerder was dat al eens het biertje Gin Trinitas Tripel van Jopen Brouwerij. Dit jaar pakt Beerwulf het nog grootser aan. Het bedrijf heeft te horen gekregen dat liefhebbers meer exclusieve bieren willen ontvangen. Het resultaat is een bier adventskalender geworden met naast klassiekers ook veel nieuwe en exclusief voor Beerwulf gebrouwen bieren. In totaal gaat het om 24 verschillende bieren van 24 verschillende brouwers en in meer dan 12 verschillende stijlen.

Aftellen naar Kerstmis

Wil jij dit jaar op een leuke manier aftellen naar Kerstmis? Denk dan eens aan de bier kalender van Beerwulf. Hiermee begin je op 1 december met het openen van een vakje en haal je jouw eerste biertje tevoorschijn. Daarna volgt iedere dag een nieuw biertje en het leuke daaraan is dat je niet één keer hetzelfde biertje zult treffen.

Een andere leuke toevoeging aan de Beerwulf adventskalender 2021 is dat Beerwulf rondom de adventskalender via zijn social media-accounts video's deelt van de brouwers, foodpairing tips meegeeft en zelfs prijsvragen houdt rondom de kalender. De volgorde van de biertjes wijkt dit jaar dan ook niet af. Voor het design wordt ieder jaar een feestelijke tafereel gekozen zonder al te veel poespas.

Beerwulf Bier adventskalender 2021 kopen?

De Beerwulf bier adventskalender 2021 kopen? De kalender is vanaf nu officieel te koop. De prijs bedraagt dit jaar 62,99 euro.  Voor dat bedrag krijg je jouw exemplaar gratis thuisbezorgd. Wij verwachten dat de kalender dit jaar opnieuw over de toonbank vliegt. Wacht dan ook niet te lang om jouw eigen bierproeverij in huis te halen of koop hem als cadeau. Voor wie koop jij de Beerwulf bier adventskalender 2021?

Waarom bestellen bij Beerwulf?

  • Ontdek nieuwe bieren van verschillende brouwerijen
  • Exclusief biertjes voor deze adventskalender
  • Gratis thuisbezorgd
  • Origineel (Sinterklaas) cadeau

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!