Beerwulf bier adventskalender 2020

Beerwulf bier adventskalender 2020? We hebben er even op moeten wachten, maar de kalender is vanaf nu officieel te bestellen. De bier adventskalender van Beerwulf is ieder jaar een groot succes en ook in 2020 verwachten we dat de kalender weer over de toonbank vliegt. Het is tenslotte het beste cadeau voor de echte bier liefhebber. Wie laat jij dit jaar met de Beerwulf bier adventskalender 2020 aftellen naar Kerstmis?

Let op: De Beerwulf bier adventskalender is inmiddels uitverkocht. Bij Amazon* vind je wel verschillende andere bier adventskalenders.

Bier kalender

Beerwulf lanceert ieder jaar een gloednieuwe adventskalender met 24 overheerlijke biertjes. Deze kalender is ieder jaar een groot succes. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat Beerwulf kiest voor 24 speciaalbieren van 24 verschillende brouwers. Op die manier tel je niet alleen op een leuke manier af naar de feestdagen, maar kun je ook nog eens kennismaken met nieuwe biersmaken waar je zelf nooit over na had gedacht. Ken jij iemand die graag een biertje achterover slaat? Wacht dan niet langer en maak hem of haar blij met deze exclusieve aftelkalender met 24 unieke speciaalbieren.

Inhoud Beerwulf adventskalender 2020

De inhoud van de Beerwulf bier adventskalender 2020 is nog niet bekend. Wel staat de pagina voor de kalender inmiddels online en kun je de adventskalender alvast bestellen. De laatste jaren deed het bedrijf er alles aan om de inhoud geheim te houden.

Wel is duidelijk dat de aftelkalender ieder jaar over één exclusief biertje beschikt dat uitsluitend terug te vinden is in de adventskalender. Afgelopen jaar was dat het biertje Gin Trinitas Tripel van Jopen Brouwerij. Dit jaar verwachten we een gloednieuwe variant in de kalender.

Aftellen naar Kerstmis

Wil jij dit jaar op een leuke manier aftellen naar Kerstmis? Denk dan eens aan de bier kalender van Beerwulf. Hiermee begin je op 1 december met het openen van een vakje en haal je jouw eerste biertje tevoorschijn. Daarna volgt iedere dag een nieuw biertje en het leuke daaraan is dat je niet één keer hetzelfde biertje zult treffen.

Een andere leuke toevoeging aan de Beerwulf adventskalender 2020 is dat de volgorde van de inhoud verschilt per adventskalender. Zo kun ij bijvoorbeeld op dag één al het exclusieve biertje treffen, terwijl één van jouw vrienden dat biertje pas later treft. Op die manier heeft het merk een extra verrassingselement toegevoegd. Voor het design wordt ieder jaar een feestelijke tafereel gekozen.

Beerwulf Bier adventskalender 2020 kopen?

De Beerwulf bier adventskalender 2020 kopen? De kalender is vanaf nu officieel te koop. De prijs bedraagt dit jaar 59,99 euro.  Voor dat bedrag krijg je jouw exemplaar gratis thuisbezorgd. Wij verwachten dat de kalender dit jaar opnieuw over de toonbank vliegt. Wacht dan ook niet te lang om jouw eigen bierproeverij in huis te halen of koop hem als cadeau. Voor wie koop jij de Beerwulf bier adventskalender 2020?

Waarom bestellen bij Beerwulf?

  • Ontdek nieuwe bieren van verschillende brouwerijen
  • Exclusief biertje voor deze adventskalender
  • Gratis thuisbezorgd
  • Origineel (Sinterklaas) cadeau
  • Ontvang 5 euro korting bij inschrijving op de Beerwulf nieuwsbrief