Beerwulf bier adventskalender 2019

De Beerwulf bier adventskalender 2019 is gelanceerd. Het merk komt ieder jaar met een leuke adventskalender gevud met verschilende speciaalbieren. Ook dit jaar is het merk weer terug met een leuke adventskalender waarmee liefhebbers van bier af kunnen tellen naar Kerstmis. Wat is jouw favoriete biertje uit de bier adventskalender 2019 van Beerwulf?

Beerwulf bier adventskalender 2019

De Beerwulf bier adventskalender 2019 is één van de bier adventskalenders die dit jaar is gelanceerd. Eerder zagen we al een soortgelijke adventskalender voorbij komen van Boxiland en Hopt, maar deze adventskalender is de goedkoopste dit jaar die gevuld is met speciaalbieren. De kalender is zorgvuldig gevuld met 24 verschillende speciaalbieren van 24 brouwers. Daarmee start je op 1 december met het openen van een vakje waarna je vervolgens iedere dag een nieuw deurtje kunt openen. Achter ieder deurtje zit een biertje verstopt.

Welke biertjes je terugvindt in de Beerwulf adventskalender van dit jaar houdt de uitgever nog even geheim, maar één wilden ze wel alvast verklappen. Beerwulf is erin geslaagd om het biertje Gin Trinitas Tripel van Jopen Brouwerij binnen te halen. Een leuk extraatje aan de adventskalender van Beerwulf is dat de volgorde van de inhoud verschilt per adventskalender. Zo kun jij bijvoorbeeld op dag één al het biertje van de Jopen Brouwerij tevoorschijn halen, terwijl één van jouw vrienden dat biertje pas later vindt. Daarmee heeft het merk een extra verrassingselement toegevoegd aan de adventskalender.

Beerwulf adventskalender kopen

De Beerwulf adventskalender is per direct te koop bij bol.com*. De adventskalender wordt daar verkocht voor een bedrag van 55,50 euro en wordt gratis verzonden. Voor de opdruk van de doos van de adventskalender is dit jaar gekozen voor een kersttafereel. Daarmee haal je gelijk een leuke kerstsfeer in huis. Ga jij dit jaar ook voor de Beerwulf bier adventskalender 2019?

Bekijk de Beerwulf adventskalender 2019 op bol.com*

Leave a Comment