Beer in a Box bier adventskalender 2021

De Beer in a Box bier adventskalender 2021 is gepresenteerd. Het bedrijf komt dit jaar voor het eerst op de markt met een bier adventskalender. Sterker nog, het bedrijf presenteert er meteen drie. De eerste variant is Discover Subtiel met 24 lichte speciaalbieren, de tweede variant is Discover Mixed met 24 uiteenlopende speciaalbieren en de laatste variant is de Exclusive bier adventskalender. Deze kalender heeft als verrassing dat er een aantal biertjes in verstopt zitten die enkel en alleen voor de adventskalender gebrouwen zijn. Daarnaast krijg je ook nog eens een chocolade adventskalender cadeau en nog een flink wat extra korting als je vroeg bestelt. In dit artikel lees je alles over de Beer in a Box bier adventskalender 2021.

Inhoud bier adventskalenders 2021

Beer in a Box is dit jaar één van de partijen die een bier adventskalender op de markt heeft gebracht. Het is voor Beer in a Box het eerste jaar met een eigen adventskalender, maar helemaal nieuw op het gebied van bierpakketten is het bedrijf niet. Zo kun je ze al kennen van hun bier abonnement waarbij je om de maand of zelfs iedere maand bier cadeau krijgt dat past bij jouw unieke smaak. Dit jaar kun je echter ook kiezen voor drie verschillende Beer in a Box bier adventskalenders. Deze zitten gevuld met in totaal 24 biertjes en zijn een leuke manier om kennis te maken met het speciaalbier van Beer in a Box. Sommige biertjes zijn zelfs exclusief voor de adventskalender gebrouwen.

Discover Subtiel

De goedkoopste bier adventskalender 2021 van Beer in a Box is de Subtiel editie. Deze kalender is het perfecte cadeau voor wie wel eens bier drinkt, maar niet van zeer extreme smaken houdt. De kalender bevat dan ook 24 subtiele speciaalbieren afkomstig van onbekende, kleine en lokale brouwerijen. Daarbij staan vooral Licht & Subtiel, Fris & Fruitig en Elegant & Subtiel centraal. Maak op een leuke manier kennis met verschillende biersmaken en krijg zelfs nog iets extra. Beer in a Box levert bij al zijn verkochte adventskalenders namelijk ook nog eens een extra chocolade adventskalender met 24 chocolaatjes. Let wel: De Beer in a Box adventskalenders zijn wel in gelimiteerde oplage te koop. Bestel de Discover bier adventskalender 2021 nu dan ook snel in de pre-sale voor 85 euro bij Beer in a Box. Daarna kost de bier kalender 95 euro. De levering vindt vanaf half november plaats.

Discover Mixed

De beer in a Box Discover Mixed editie gaat een stapje verder dan Discover Subtiel. Uiteraard is ook de Mixed editie gevuld met 24 speciaalbiertjes, maar dan met meer variatie dan de eerdergenoemde adventskalender. In deze kalender kun je dan ook rekenen op uiteenlopende bieren: van Blond tot Stout. Net als bij de Discover Subtiel adventskalender, krijg je ook bij de Mixed kalender een Beer adventskalender meegeleverd met chocolaatjes. Wie de kalender nu in de pre-sale koopt, betaalt 85 euro. Na de pre-sale kost de kalender 95 euro. Vanaf half november worden de kalenders gratis thuisbezorgd.

Exclusive bier adventskalender

De Exclusive bier adventskalender 2021 van Beer in a Box is hét paradepaardje van dit jaar. De kalender is gevuld met 24 bieren van 24 verschillende brouwerijen. Ieder biertje dat je tevoorschijn haalt, is vergezeld door een boodschap van de brouwer. Daarnaast zijn het ook nog eens 24 nog niet eerder uitgebrachte bieren. Je weet dan ook zeker dat je op een exclusieve manier af kunt tellen naar Kerstmis. Ook krijg je er natuurlijk de Beer chocolade adventskalender bij meegeleverd. De Beer in a Box Exclusive bier adventskalender bestel je nu in de pre-sale voor 125 euro. Daarna gaat hij 149 euro kosten. Wie de kalender nu alvast besteld, krijgt hem voor 1 december gratis thuisbezorgd.

Beer in a Box bier adventskalenders kopen

Wil jij dit jaar kennis maken met een Beer in a Box adventskalender? Bestel dan snel jouw persoonlijke voorkeur bij Beer in a Box. De presale is inmiddels gestart en gedurende die periode krijg je tien euro korting op de Discover bier adventskalenders en 24 euro korting op de Exclusive bier adventskalender. Kies jij dit jaar voor de Beer in a Box bier adventskalender 2021?

Waarom kiezen voor Beer in a Box?

Beer in a Box is nieuw op de markt voor bier adventskalenders. Desondanks zijn wij nu al groot fan van de bier adventskalenders en dat is niet zonder reden. Hieronder in het kort een aantal redenen waarom de bier adventskalenders van Beer in a Box een goede keuze zijn:

  • 24 speciaalbieren waarvan sommige zelfs exclusief zijn gebrouwen voor de adventskalender. Ontdek je favoriete smaak en tel zo op een leuke manier af naar Kerstmis.
  • 24 boodschappen van de brouwers om je de verhalen achter het biertje te vertellen.
  • Exclusieve beer Chocolade adventskalender cadeau bij aanschaf van een bier adventskalender.
  • Vanaf half november gratis bij je thuisbezorgd.
  • Pre-sale verkoop met kortingen tot wel 24 euro.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!