Beauty Expert Collection adventskalender 2019: 12 Days of Christmas

0
Beauty Expert adventskalender 2019

De Beauty Expert Collection adventskalender: 12 Days of Christmas is een van de leukste cadeaus die je dit jaar voor Sinterklaas of Kerstmis kunt krijgen. Deze adventskalender pakt het net iets anders aan dan andere adventskalenders, waardoor je hem ook prima cadeau kunt geven rondom de feestdagen. Het is namelijk geen adventskalender waarmee je op 1 december begint met het openen van deurtjes. In plaats daarvan maak je het eerste vakje open op 25 december. Daarmee kun je vanaf eerste kerstdag liefst twaalf dagen op rij genieten van leuke kerstcadeau’s. Zo wordt ook de tijd tussen Kerstmis en oudjaar een stuk gezelliger.

Beauty Expert adventskalender 2019

De Beauty Expert adventskalender 2019 is eindelijk gelanceerd. Met deze 12 Days of Christmas kun je er natuurlijk zelf voor kiezen of je op 13 december begint met het aftellen naar Kerstmis of dat je hem vanaf eerste kerstdag gebruikt om twaalf dagen lang kerst te vieren. De producten in deze kalender zijn in ieder geval indrukwekkend te noemen. Het gaat om twaalf producten die allen fullsized zijn. Daarmee is deze adventskalender een leuke manier om nieuwe producten uit te proberen.

Beauty Expert, dat net als Lookfantastic* en Zavvi* onderdeel is van The Hut Group, heeft twaalf prachtige cadeautjes verstopt in deze adventskalender. In totaal heeft de kalender een waarde van meer dan 500 euro. Het is dan ook een van de leukste adventskalenders die je je dit jaar kunt wensen. Met merken als Elemis, Espa en Christophe Robin mag geen enkele beauty liefhebber deze adventskalender missen. Met verzorgingsproducten als maskers, shower gel, primer, cleanser en nog veel meer. De complete inhoud vind je onderaan dit artikel.

Beauty Expert Collection: 12 Days of Christmas kopen

De Beauty Expert Collection adventskalender 2019: 12 Days of Christmas is te koop bij Beauty Expert*. Ondanks dat het bedrijf gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk, kun je de adventskalender ook kosteloos thuis laten bezorgen in Nederland en België. De adventskalender kost 100 Britse pond, omgerekend 116,45 euro. Daarvoor krijg je een kerstcadeau terug met een waarde van meer dan 500 euro. Bestellingen worden binnen twee tot vier werkdagen in Nederland en België verwacht. Maar wees er snel bij, want de verwachting is dat deze adventskalender razendsnel is uitverkocht. Hij komt tenslotte maar in een gelimiteerde uitgave beschikbaar.

Bekijk de Beauty Expert adventskalender op Beauty Expert*

Inhoud Beauty Expert adventskalender 2019:

 • Avant Sumptuous Glycolic Acid Hand Balm (50ml)
 • Madara Eye Contour Cream (15ml)
 • Christophe Robin Moisturising Hair Cream (100ml)
 • E-Cooking Peel Mask (50ml)
 • ESPA Energising Shower Gel (250ml)
 • Eve Lom Gel Balm Cleanser (100ml)
 • Filorga Meso Mask (30ml) of Filorga Sleep and Peel (30ml)
 • Balance Me Hyaluronic Primer (30ml)
 • Mauli Sleep Dharma Pillow Mist (50ml)
 • ELEMIS Pro-Collagen Overnight Matrix (30ml)
 • Illamasqua OMG Highlighter
 • INIKA Mascara Bold Lash

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here