BE Creative Make Up adventskalender 12 dagen 2019

De BE Creative Make Up adventskalender voor 12 dagen is gelanceerd. De adventskalender past in de Sparkling Lights Collection en pakt het net iets anders aan dan veel andere adventskalenders. Waar je normaal op 1 december begint met aftellen naar Kerstmis, kun je met deze Mini adventskalender van BE Creative op een andere manier aftellen naar de kerstdagen. In dit artikel vertellen we je alles over de kalender die binnen no time een bestseller werd bij ICI Paris XL.

BE Creative Make Up adventskalender 2019

De BE Creative Make Up adventskalender van 2019 is dit jaar gevuld met super handige make-up goodies. Of je nu op zoekt bent naar nieuwe nagellak, lippenstift of een beauty blender, deze adventskalender biedt het allemaal. Daarbij is hij voor een prijs van nog geen 50 euro ook nog eens uiterst betaalbaar. Toch pakt deze adventskalender het wel iets anders aan dan veel andere adventskalenders. Normaal begin je tenslotte op 1 december met het openen van een vakje en ben je uiteindelijk op 24 december klaar met het uitpakken van jouw cadeautjes. Bij deze mini adventskalender gaat dat net iets anders. Het is namelijk een mini adventskalender voor twaalf dagen.

Deze adventskalenders worden vaak gebruikt om op 25 december mee te beginnen, zodat je vanaf eerste kerstdag iedere dag een leuk cadeautje tevoorschijn haalt en zo twaalf dagen lang Kerstmis viert. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met deze adventskalender op 13 december te beginnen met aftellen. Of je kiest ervoor om op de even of juist oneven dagen een deurtje te openen.

BE Creative adventskalender kopen

De BE Creative Make Up adventskalender voor 12 dagen is exclusief te koop op de officiële website van ICI Paris XL. De prijs is op dit moment 44,97 euro, terwijl er normaal 59,95 euro voor neertelt. Wie de kalender bestelt, kan ook een aantal gratis proefjes verwachten. Daarnaast streeft ICI Paris XL ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 18.00 uur gedaan zijn al de volgende dag te leveren.

Bekijk de BE Creative Make Up adventskalender op ICI Paris XL

Leave a Comment