Barbie Color Reveal adventskalender

De Barbie Color Reveal adventskalender is dit jaar voor het eerst gemaakt. Naast de gewone Barbie adventskalender 2021 zoals we de aftelkalenders van Barbie kennen, brengt Mattel dit jaar ook de speciale Color Reveal adventskalender uit. Daarmee pakt het bedrijf het net een beetje anders aan. Deze adventskalender is dit jaar een van de leukste adventskalenders voor meisje. Je bestelt hem via bol.com*. In dit artikel vertellen we je alles over de Barbie Color Reveal adventskalender.

Bekijk de Barbie adventskalender 2021 op bol.com*

Barbie Color Reveal adventskalender

De Barbie Color Reveal adventskalender neemt jou mee naar een winter wonderland. Op de eerste dag open je de koker in het midden om een mysterieuze Color Reveal Barbie tevoorschijn te halen. Deze Barbie is op dat moment nog bedekt in metallic blue coating met snowflakes. Haal de Barbie uit zijn koker en vul de koker met warm water. Stop vervolgens de pop terug in de koker en begin met schudden. Zodra je uitgeschud bent, kun je de Barbie uit de koker halen en zijn al haar eigenschappen zichtbaar.

In de dagen daarna stoppen de verrassingen echter niet. In de 24 dagen die daarop volgen haal je idere dag een verrassing tevoorschijn, waaronder een husky puppy die net als de Barbie in water pas tot leven komt, twee paardenstaarten, winterse kleding, drie paar schoenen, verschillende accessoires en zelfs een sneeuwpop en beertje. In de kalender zit zelfs een een armband verstopt met twee bedels. Daarnaast zorgt ook de doos nog eens voor een extra verrassing. Ieder deurtje is namelijk ook meteen een accessoire om de doos mee aan te kleden tot een waar winter wonterland waar de Barbie in kan spelen. Extra leuk is dat deze Barbie goed te combineren is met de Color Reveal lijn.

Inhoud Color Reveal adventskalender

  • Tel de dagen af met de Barbie Color Reveal adventskalender met 25 verrassingen
  • Ontdek sowieso 1 Barbie Color Reveal pop en 1 Color Reveal husky puppy
  • Haal verschillende kledingstukken tevoorschijn met onder meer schoenen, een jurk, een muts en nog veel meer
  • Inclusief een armband voor kinderen met twee bedels

Barbie Color Reveal adventskalender kopen

De Barbie Color Reveal adventskalender gaat vanaf begin september verkocht worden. Wij verwachten niet dat deze adventskalender ook in Nederland naar de winkels komt. Wil jij deze Color Reveal adventskalender hoe dan ook in huis halen? Wacht dan niet te lang en bestel hem dan nu bij bol.com* of Amazon*. Ga jij dit jaar voor de Barbie Color Reveal adventskalender?

Bekijk de Barbie adventskalender 2021 op bol.com*

Barbie Color Reveal adventskalender inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!