Barbie adventskalender 2019 van Mattel

De Barbie adventskalender van 2019 is eindelijk beschikbaar. Ook dit jaar komt Mattel weer met een leuke adventskalender op de markt waarmee Barbie-fans kunnen aftellen naar de feestdagen. Zo is deze adventskalender gevuld met één Barbie-pop en heel wat leuke accessoires om jouw Barbie leuk aan te kleden.

Barbie adventskalender 2019

Kerstmis is iets magisch. Alhoewel veel mensen vaak met smart uitkijken naar de feestdagen, kan het voor kinderen ook een spannende periode zijn. Om ze in aanloop naar Kerstmis rustig te houden, is een adventskalender een leuk idee. Denk bijvoorbeeld aan deze Barbie adventskalender van 2019. Het ideale cadeau voor alle kinderen die graag met Barbie’s spelen.

Wie de doos in handen krijgt, ziet meteen dat er een Barbie-pop wordt meegeleverd. De kleren die zij draagt, zijn echter nog niet heel indrukwekkend. Daar mag je zelf voor zorgen. Vanaf 1 december openen kinderen iedere dag een vakje. In dat vakje komen ze een leuke accessoire tegen voor hun Barbie. Denk aan een rokje, hakken, broekje, jasje, handtasjes, sieraden en nog veel meer. Zelfs een hond en kat worden meegeleverd. Met al deze artikelen kunnen kinderen zelf aan de slag met een leuke creatie.

Barbie adventskalender 2019 kopen

De Barbie adventskalender van 2019 is in verschillende winkels te koop. Online is hij onder meer te bestellen bij bol.com*. Het bedrijf levert de adventskalenders razendsnel en verzenden is ook nog eens gratis. Via de button hieronder kun je de adventskalender veilig bestellen.

Bekijk de Barbie adventskalender 2019 op bol.com*

Inhoud Barbie adventskalender 2019
Barbie adventskalender 2019 inhoud

Leave a Comment