Barber Pro Grooming adventskalender voor mannen 2021

De Barber Pro Grooming adventskalender is een van de beste adventskalenders voor mannen in 2021. Ken jij een man die graag met zijn uiterlijk bezig is en het belangrijk vindt om er goed verzorgd uit te zien? Dan is deze twaalf dagen adventskalender een aanrader. De kalender is te koop bij Lookfantastic* voor de prijs van 44,45 euro. Zoek jij dit jaar nog een beauty adventskalender voor mannen? Denk aan de Barber Pro Grooming adventskalender voor mannen 2021.

Bekijk de adventskalender op Lookfantastic*

Barber Pro Grooming adventskalender voor mannen 2021

Met de Barber Pro Grooming Essentials adventskalender wordt een advent kalender net iets anders aangepakt dan normaal. Tel je normaal met 24 cadeautjes af naar de feestdagen, met de Barber Pro kalender zijn dat er maar 12. Op deze manier kunnen luxe adventskalenders op een betaalbare manier verkocht worden. Wie regelmatig op zoek is naar verzorgingsproducten voor mannen, zal Barber Pro ongetwijfeld al eens zijn tegengekomen. Het merk staat bekend om zijn gezichtsmaskers en juist die vind je ook terug in deze adventskalender.

Het design van de Barber Pro adventskalender van 2021 is erg kleurrijk te noemen. Het allerbelangrijkste is echter de inhoud. In totaal vind je 12 gezichtsmaskers in de kalender die bijvoorbeeld na het scheren gebruikt kunnen worden. Het openen van deze adventskalender start op 13 december. Doordat je deze kalender niet op 1 december start, maar pas een tijdje later, zien we 12 dagen adventskalenders vaak gebruikt worden als sinterklaascadeau. Koop jij hem dit jaar voor jouw man, vriend, vader of broer?

Beauty adventskalender voor mannen kopen

De Barber Pro Grooming adventskalender voor mannen 2021 is per direct te koop via Lookfantastic*. De kalender kost 44,45 euro. Doordat de Barber Pro een van de weinige beauty adventskalenders voor mannen is, ziet het ernaar uit dat deze aftelkalender snel raakt uitverkocht. Wees er dan ook snel bij. de adventskalender wordt gratis bij je thuisbezorgd binnen twee tot vijf werkdagen na de bestelling. Onderaan dit bericht vind je de complete inhoud van de Barber Pro Grooming adventskalender voor mannen 2021.

Bekijk de adventskalender op Lookfantastic*

Inhoud Barber Pro adventskalender

  • 2x Brightening Mask
  • 2x Gentleman’s Sheet Mask
  • 2x Super Eye Mask
  • 3x Under Eye Mask
  • 2x Post Shave Cooling Mask
  • 2x Foaming Cleansing Sheet Mask
  • 3x Face Putty Peel Off Mask

Barber Pro adventskalender inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!