Baby Born adventskalender 2021

Baby Born is nog altijd erg gewild onder kinderen. Nu is er dan ook de Baby Born adventskalender 2021 gepresenteerd. Het is een perfecte adventskalender voor meisjes die graag met hun Baby Born pop in de weer zijn. In deze kalender vind je namelijk 24 verrassingen in kerststijl. De inhoud bestaat uit zowel kleding als accessoires voor de Baby Born. Ken jij iemand die gelukkig wordt van de Baby Born adventskalender 2021?

Bekijk de Baby Born adventskalender op Alternate*

Baby Born adventskalender 2021

Baby Born is klaar voor Kerstmis, maar ben jij dat ook? Met deze adventskalender van Baby Born start je op 1 december met het openen van een vakje. Daar haal je meteen een kledingstuk of accessoire voor jouw eigen Baby Born tevoorschijn. Vanaf die dag open je iedere dag een vakje tot je op kerstavond de laatste verrassing tevoorschijn haalt.

Tot de inhoud van de Baby Born adventskalender 2021 behoren verschillende truien, broekjes, schoentjes, een rokje, een sjaal, een muts en een kerstsok. Ook zijn er verschillende accessoires zoals kettingen. Alle 24 verrassingen zijn volledig in kerststijl.

Baby Born adventskalender kopen

De Baby Born adventskalender is nu alvast te pre-orderen bij Alternate*. De kalender draagt een prijs van 39,99 euro. Daar komen wel nog 4,95 euro verzendkosten bij. Wanneer de kalender precies wordt verzonden, is nog onduidelijk. Wie hem nu alvast bestelt, heeft hem wel ruimschoots voor 1 december in huis. De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Bekijk de Baby Born adventskalender op Alternate*

Inhoud Baby Born adventskalender 2021

Baby Born adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!