Babor adventskalender 2020

De Babor adventskalender 2020 is aangekondigd. Ook dit jaar is de kalender, gevuld met 24 verschillende ampullen voor de huid, terug op de markt. De ampullenkuur die je met deze adventskalender in huis haalt zorgt ervoor dat jouw huid straalt tijdens Kerstmis en de tijd erna. Ook dit jaar hoopt het merk met zijn exclusieve adventskalender te zorgen voor een wow-effect tijdens de kerstdagen. Met een waarde van meer dan 150 euro is de Babor adventskalender van 2020 vanaf nu te koop.

Bekijk de Babor adventskalender op Babor*

Babor adventskalender 2020

De kerstdagen zijn altijd leuke dagen om naar uit te kijken. Maar het zijn ook dagen waarin jouw huid het zwaar te verduren krijgt. Zowel de koud als de stress in aanloop naar de feestdagen, hebben invloed op je huid. Kom in de 24 dagen voorafgaand aan Kerstmis tot rust met deze intensieve kuur van Babor. Iedere dag haal je één ampul tevoorschijn en ga je aan de slag met de hydratie en verzorging van je huid. Het is de bedoeling dat de 24 ampullen je huid opbouwen, beschermen en strakker maken.

Na 24 dagen zul je merken dat je een fantastisch stralende en jeugdige huid hebt opgebouwd. Dat terwijl de feestdagen inmiddels voor de deur staan. In de adventskalender zul je verschillende producten tegen komen. Denk daarbij aan Algae Vitalizer, Grand Cru, Lift Express, Active Night, Beauty Rescue en Perfect Glow. Alle ampullen hebben maar één doel: de huid zo goed verzorgen dat hij ervan straalt.

Babor adventskalender kopen

De Babor adventskalender 2020 is te koop op de officiële website van Babor*. De adventskalender wordt bij het bedrijf verkocht voor een prijs van 74,90. Normaal zou je ruim het dubbele betalen. Het verzenden van de adventskalender is gratis en je kunt veilig betalen via iDEAL, Creditcard, PayPal en factuur. Kies jij dit jaar voor de Babor adventskalender 2020?

Bekijk de Babor adventskalender op Babor*

Leave a Comment