Babor adventskalender 2019: 24 ampullen voor de huid

0
Babor adventskalender 2019

De Babor adventskalender 2019 is gevuld met 24 ampullen om ervoor te zorgen dat jouw huid met Kerstmis en uiteraard in de tijd daarna straalt. Babor brengt ieder jaar weer een gloednieuwe adventskalender op de markt. Ook dit jaar hoopt het merk met zijn exclusieve adventskalender te zorgen voor een wow-effect tijdens de kerstdagen. Met een waarde van meer dan 150 euro is de Babor adventskalender van 2019 vanaf nu te koop.

Babor adventskalender 2019

De kerstdagen zijn altijd leuke dagen om naar uit te kijken. Maar het zijn ook dagen waarin jouw huid het zwaar te verduren krijgt. Zowel de koud als de stress in aanloop naar de feestdagen, hebben invloed op je huid. Kom in de 24 dagen voorafgaand aan Kerstmis tot rust met deze intensieve kuur van Babor. Iedere dag haal je één ampul tevoorschijn en ga je aan de slag met de hydratie en verzorging van je huid. Het is de bedoeling dat de 24 ampullen je huid opbouwen, beschermen en strakker maken.

Na 24 dagen zul je merken dat je een fantastisch stralende en jeugdige huid hebt opgebouwd. Dat terwijl de feestdagen inmiddels voor de deur staan. In de adventskalender zul je verschillende producten tegen komen. Denk daarbij aan Algae Vitalizer, Grand Cru, Lift Express, Active Night, Beauty Rescue en Perfect Glow. Alle ampullen hebben maar één doel: de huid zo goed verzorgen dat hij ervan straalt.

Babor adventskalender kopen

De Babor adventskalender 2019 is te koop op de officiële website van Babor*. De adventskalender wordt bij het bedrijf verkocht voor een prijs van 74,90. Normaal zou je ruim het dubbele betalen. Bij jouw bestelling kun je ook een gratis sample verwachten. Het verzenden van de adventskalender is gratis en je kunt veilig betalen via iDEAL, Creditcard, PayPal en factuur.

Bekijk de Babor adventskalender 2019 op Babor*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here