Amerikaanse adventskalender 2020 met snoep

Een Amerikaanse adventskalender gevuld met heerlijke Amerikaanse zoetigheden. Amazon heeft dit jaar een heerlijke adventskalender in zijn assortiment die gevuld is met Amerikaans snoep. Een leuke manier om de zoetigheden uit Amerika eens te proberen. Met onder meer Reese’s en Wonka Nerds.

Amerikaanse adventskalender 2020

Ben je op zoek naar een adventskalender vol zoetigheden, maar niet naar een standaard adventskalender met chocolade? Zoek niet verder… Dit jaar kun je een adventskalender kopen waarin 24 Amerikaanse zoetigheden zitten verstopt. Het is dan ook een ideaal cadeau voor zowel volwassenen die graag het snoep uit Amerika zouden proeven of voor kinderen om op een leuke manier af te tellen naar Kerstmis.

De adventskalender is gevuld met USA Sweets. Denk daarbij aan Hershey’s Cookies, zoetigheden van Reese’s, de welbekende Wonka Nerds lolly’s, Twizzlers en nog veel meer. Alle bekende snoep waar je wel eens over hoort uit Amerika, vind je terug in deze adventskalender.

Amerikaanse snoep adventskalender kopen

De Amerikaanse snoep adventskalender van 2020, gevuld met 24 lekkere zoetigheden, is te koop bij Amazon*. De Duitse tak van het bedrijf stuurt de kalenders ook naar Nederland.

Bekijk de Amerikaanse adventskalender op Amazon*

Leave a Comment