Amazon Surpise adventskalender 2019

De Amazon Surprise adventskalender 2019 is een leuke adventskalender om mee af te tellen naar de feestdagen. De kalender is voorzien van een opvallend design waar je direct vrolijk van voelt. De kalender is gevuld met heerlijke voedingsproducten. 24 leuke verrassingen om ook nieuwe producten uit te kunnen testen. Zo kom je niet alleen herkenbare producten tegen als Red Bull en Coca Cola Zero, maar ook andere producten uit Duitsland.

Amazon Surprise adventskalender 2019

De Amazon Surprise adventskalender 2019 is een leuke kalender voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt namelijk zelf kiezen of je voor het vrouwen design gaat of voor het mannen design. Dat verander je eenvoudig door de adventskalender om te draaien. De inhoud van de adventskalender is gevuld met 24 verschillende levensmiddelen. Daarbij zitten nu uiterst populaire producten, maar ook een aantal klassiekers.

De kalender is gevuld met 24 verschillende voedingsmiddelen. Dat verschilt van chips tot aan Skittles en van nootjes tot aan repen. Ook zit er een leuke chocolade kerstman verstopt in de kalender. De Surprise adventskalender van Amazon biedt de gelegenheid om verschillende voedingsmiddelen uit te proberen.

Amazon adventskalender kopen

De Amazon Surprise adventskalender 2019 is te koop via Amazon*. De kalender is momenteel ook nog eens afgeprijsd. Daarbij kun je ook rekenen op gratis verzending voor Prime-leden. De kalender wordt ruimschoots voor 1 december thuis geleverd in onder meer Nederland en België.

Bekijk de Amazon Surprise adventskalender op Amazon

Leave a Comment