Alessandro nagellak adventskalender 2019

De Alessandro nagellak adventskalender is ook in 2019 weer terug. Deze adventskalender biedt alles voor hand- en nagelverzorging. Zo ben je er zeker van dat jouw handen shinen tijdens Kerstmis. De adventskalender is dit jaar gevuld met 24 leuke producten die goed van pas komen als je graag met jouw handen en nagels bezig bent. Met deze adventskalender kun je ook op een leuke manier kennismaken met de producten van Alessandro.

Alessandro nagellak adventskalender 2019

De Alessandro nagellak adventskalender is in 2019 weer terug om met perfecte nagels en goed verzorgde handen af te tellen naar de feestdagen. Nadat we vorig jaar al een adventskalender van Alessandro zagen in de vorm van een huis, is dit jaar voor een totaal nieuw design gekozen. De adventskalender van 2019 valt met zijn roze kleur gelijk op en ziet er uiterst leuk uit. Het design is makkelijk gehouden, maar heeft desondanks wel een leuke uitstraling die tijdens de feestdagen niet misstaat in huis.

Dit jaar heeft Alessandro ervoor gekozen om de adventskalender te vullen met nagellak en andere producten voor nagelverzorging. Ook zul je een aantal handverzorgingproducten tegen komen. Denk bijvoorbeeld aan producten om je nagelriemen mee te verzorgen en crèmes. In totaal zitten er 24 producten in de adventskalender verstopt, waaronder verschillende kleuren nagellak. De meeste producten zijn afkomstig uit het nieuwe assortiment van Alessandro Spa. Zo kun je op een leuke manier kennismaken met de nieuwste producten van het merk.

Alessandro adventskalender kopen

Net als vorig jaar is deze adventskalender van Alessandro ook dit jaar weer te koop bij bol.com*. Een groot voordeel aan de adventskalender bestellen bij bol.com, is dat je hem razendsnel in huis hebt zonder dat je extra verzendkosten betaalt. Ook krijg je nog eens dertig dagen bedenktijd, handig als je de adventskalender bijvoorbeeld cadeau wilt geven maar twijfelt of het wel past. Via de button hieronder kun je de adventskalender bestellen.

Bekijk de Alessandro adventskalender van 2019 op bol.com*

Leave a Comment