Aldi wijn adventskalender 2021

De Aldi wijn adventskalender 2021 is gepresenteerd. We hebben er dit jaar lang op moeten wachten, maar eindelijk is de Aldi wijn adventskalender te vinden in de folder. Vanaf maandag 15 november ligt de wijn adventskalender Aldi in de winkel. De Aldi wijnadventskalender wordt dit jaar verkocht voor de prijs van 49,99 euro en heeft de vorm van een driehoek meegekregen. Ook is de Aldi bier adventskalender 2021 verschenen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Aldi wijn adventskalender 2021.

Bekijk het adventskalender assortiment op bol.com*

Aldi wijn adventskalender 2021

Aldi wijn adventskalender 2021 kopen? Eindelijk weten we wanneer de populaire wijn adventskalender Aldi in de winkel ligt. De adventskalender is namelijk te vinden in de nieuwste folder die op maandag 15 november in gaat. Daarin valt te lezen dat de wijnadventskalender vanaf maandag in de winkels ligt. De kalender wordt verkocht voor de prijs van 49,99 euro. Daarbij vermeldt de winkelketen wel meteen: OP=OP.

Voor de Aldi wijn adventskalender is dit jaar gekozen voor de kleur rood met 24 vakjes aan de voorzijde met daarop een gele strik. Achter de deurtjes zitten in totaal 24 kleine flesjes wijn verstopt. Tot de inhoud van de kalender behoren onder meer Kaapse Pracht, Gran Livenza Cava en Adega de Pegões. Het is dan ook een uiterst leuke manier om kennis te maken met nieuwe smaken.

  • Aldi wijn adventskalender 2021 voor 49,99 euro
  • Gevuld met 24 kleine flesjes wijn
  • Leuke manier om kennis te maken met nieuwe wijnsmaken

Wijn adventskalender Aldi 2021

De wijn adventskalender Aldi 2021 is vanaf maandag 15 november te koop in de Aldi. Wil jij er zeker van zijn dat je deze wijn adventskalender in huis kunt halen, wees er dan snel bij. In de folder staat OP=OP vermeldt en ervaring leert dat de wijn adventskalender ieder jaar razendsnel raakt uitverkocht. Misgegrepen? Bekijk dan ook de wijn adventskalender 2022 die je gewoon vanuit je luie stoel bestelt. Kies jij dit jaar voor de Aldi wijn adventskalender 2021?

Bekijk het adventskalender assortiment op bol.com*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!