Aldi bier adventskalender 2021

Een Aldi bier adventskalender 2021? In navolging van de succesvolle Aldi wijn adventskalender, heeft de Duitse winkelketen er dit jaar voor gekozen om ook een bier adventskalender uit te brengen. Wat betreft design pas de Aldi bieradventskalender goed bij de wijn adventskalender. De keten heeft tenslotte gekozen voor dezelfde kleur. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Aldi bier adventskalender 2021.

Bekijk het adventskalender assortiment op bol.com*

Aldi bier adventskalender 2021

De Aldi bier adventskalender is verschenen. Een primeur voor de Aldi, want nog nooit eerder zagen we een bier adventskalender voorbij komen in de winkel. Dit jaar is dat anders en heeft Aldi ervoor gekozen om een aantal verrassende biertjes te verstoppen in een bieradventskalender. De bier adventskalender van Aldi wordt vanaf maandag 15 november verkocht voor de prijs van 39,99 euro. Voor het design is gekozen voor een vierkante doos met dezelfde kleur als de wijn adventskalender. Zo is de doos rood, maar zijn de vakjes voorzien van een geelkleurige strik. Daarachter vind je de biertjes.

Wie nu verwacht dat de Aldi bier adventskalender volledig gevuld is met Schultenbräu komt bedrogen uit. In de adventskalender vind je biertjes van onder meer Bavaria, Steenbrugge, Brewdog en Magners. De Aldi adventskalender bier is dan ook een leuke manier om kennis te maken met verschillende smaken die je misschien nog nooit geproefd hebt.

  • Aldi bier adventskalender met 24 verschillende biertjes
  • Betaalbare bier adventskalender voor de prijs van 39,99 euro
  • Beschikbaar vanaf maandag 15 november

Bier adventskalender Aldi kopen

De bier adventskalender Aldi 2021 niet missen? Wees er dan snel bij. De Aldi bier adventskalender ligt vanaf maandag 15 november in de winkel. Doordat Aldi gekozen heeft voor de schappelijke prijs van 39,99 euro, verwachten wij dat het niet lang duurt tot deze kalender volledig is uitverkocht. Ben je er toch niet in geslaagd om de bier adventskalender in huis te halen, of bestel je er liever één waar je gewoon voor thuis kunt blijven? Bekijk dan ook eens de Beerwulf bier adventskalender. Ga jij dit jaar voor deze bier adventskalender 2021 Aldi?

Bekijk het adventskalender assortiment op bol.com*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!