Ajax adventskalender 2023

De Ajax adventskalender 2023 is verschenen. Voor het eerst heeft de club uit Amsterdam zijn eigenlijk adventskalender waarmee jij aftelt naar Kerstmis. Of nou ja, eerste keer… Ooit had Ajax wel een eigen aftelkalender met iedere dag een nieuwe actie voor korting en zelfs wel een chocolade adventskalender, maar dat is alweer heel wat jaar geleden.

Dit jaar is Ajax terug met zijn eigen voetbal adventskalender. Gevuld met 24 chocolaatjes tel je met deze aftelkalender in stijl af naar de feestdagen. Het is dan ook een absolute musthave voor de Ajax-fan. Bestellen doe je via bol.com* voor de prijs van 13,95 euro. Wacht echter niet te lang, want OP=OP.

Bekijk de Ajax adventskalender*

Het design

Wie de Ajax adventskalender ziet, heeft meteen door dat dit een aftelkalender is van de grootste voetbalclub van Amsterdam. Op de voorkant zie je 24 shirtjes op een rode achtergrond. Naast het rood/witte-design dat we kennen van Ajax, vinden we ook een aantal andere shirts terug op de aftelkalender. De rugnummers geven aan welk vakje je op welke dag moet openen. Je start op 1 december. Deze is terug te vinden op het uitshirt van Ajax uit het seizoen 2020-2021. Daarna open je iedere dag een nieuw vakje tot je op kerstavond vakje 24 opent.

Adventskalender Ajax

De inhoud

Wie hoopt dat deze adventskalender van Ajax gevuld zit met leuke accessoires van de club, komt helaas bedrogen uit. Nee, in deze aftelkalender vind je geen kerstballen of andere prullaria. In plaats daarvan is hij gevuld met lekkere chocolaatjes. Deze chocolade adventskalender doet ons dan ook meteen terugdenken aan de kalenders die we vroeger als kind altijd kregen.

Ajax adventskalender kopen

De Ajax adventskalender is dit jaar te koop op bol.com*. De kalender wordt verkocht voor de prijs van 13,95 euro. Hiervoor wordt hij ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Wacht echter niet te lang met bestellen, want de voorraad is beperkt. Tel jij dit jaar af naar Kerstmis met de speciale Ajax adventskalender?

Bekijk de Ajax adventskalender*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!