Adventskalender voor vrouwen met Gadgets

Op zoek naar een adventskalender voor vrouwen? Franzis-Verlag, onder meer bekend van zijn auto adventskalenders, heeft dit jaar ook de perfecte adventskalender voor dames gelanceerd. Deze kalender is gevuld met gadgets waar vrouwen echt gelukkig van worden. Deze gadgets zijn ideaal geschikt voor in de handtas en op het nachtkastje. Ken jij een echte gadget freak? Misschien heb je met deze adventskalender van Franzis dan wel het perfecte cadeau te pakken.

Gadgets adventskalender voor vrouwen

De Franzis gadgets adventskalender voor vrouwen is één van de leukste adventskalenders voor vrouwen om dit jaar mee af te tellen naar de feestdagen. De adventskalender wordt beschreven als één met 24 items die het dagelijks leven vergemakkelijken. Vanaf 1 december tover je dan ook iedere dag een kleine verrassing tevoorschijn. Op kerstavond haal je uiteindelijk het laatste cadeautje tevoorschijn.

De Franzis adventskalender is gevuld met 24 verschillende producten die interessant zijn voor jong en oud. Het gaat om nuttige, vermakelijke en inspirerende gadgets waarmee de aanloop naar Kerstmis net iets minder stressvol wordt. De kalender is dan ook gevuld met onder meer een slaapmasker, een fluitje, een smartphone-ring, oordoppen, een boekenlamp, een rugmassage apparaatje en nog veel meer leuke gadgets. Met zoveel handige producten is de Franzis vrouwen adventskalender ideaal geschikt om cadeau te doen en cadeau te krijgen. Al kun je hem natuurlijk ook gewoon voor jezelf halen.

Franzis Adventskalender kopen

De Franzis adventskalender voor vrouwen is per direct te koop bij onder meer bol.com. Wie de kalender vandaag nog bestelt bij bol.com voor een bedrag van 29,99 euro kan hem ruim voor 1 december in huis verwachten. Daarbij is verzenden gratis en heb je dertig dagen bedenktijd bij je bestelling. Naast deze vrouwen adventskalender, heeft Franzis ook een adventskalender voor mannen.

Bekijk de Franzis vrouwen adventskalender op bol.com

Leave a Comment