Adventskalender voor sporters: repen en energy cake

Als sporter kan het lastig zijn om een geschikte adventskalender te vinden. Alhoewel er tegenwoordig al steeds meer keuze is op het gebied van adventskalenders, zijn er nog altijd flink wat ongezonde kalenders te vinden. Ook voor sporters hebben wij nu de perfecte adventskalender gevonden. Sport jij graag? Zoek dan niet verder, want met deze adventskalenders kun jij op de perfecte manier aftellen naar de feestdagen. Afhankelijk van de adventskalender die je kiest, is deze adventskalender gevuld met repen of energy cakes.

Adventskalender voor sporters

Wil jij graag aftellen naar Kerstmis met een adventskalender waarmee je alsnog in vorm blijft? Wij hebben de beste aventskalender voor sporters gevonden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze adventskalender van Body Attack. Om te beginnen kom je met het design van deze adventskalender direct in de kerstsfeer terecht. Op de voorkant staat een gele kerstboom en de tekst ‘Merry Christmas’. Tegelijkertijd valt het ook direct op dat het een adventskalender is met sportvoeding. Deze adventskalender is dan ook gevuld met 24 repen. Daarbij tref je een mix aan van YAMBAM’s, Power Protein Bars en Car Controls. Ze zijn daarmee perfect geschikt voor mensen die graag aan het sporten zijn. Welke fitnessliefhebber geef jij deze Body Attack adventskalender cadeau?

Daarnaast hebben we nog een adventskalender voor sporters gevonden. Het gaat om een adventskalender die gevuld is met Energy Cakes. Deze ideale adventskalender voor sporters is gevuld met 25 Energy Cakes waarbij je kunt rekenen op twintig verschillende smaken. Voor het design is gekozen voor de kleuren blauw en rood en de vakjes zijn voorzien van leuke kerstpoppetjes. Begin op 1 december met het openen van een vakje en haal een Energy Cake tevoorschijn. Daarmee kun je direct aan je sportactiviteiten beginnen.

Sport adventskalenders kopen

Deze adventskalenders voor sporters zijn per direct verkrijgbaar via Bodylab. De Body Attack adventskalender met 24 repen wordt verkocht voor een bedrag van 29,99 euro, terwijl de Energy Cakes adventskalender wordt verkocht voor 34,90 euro. De verzendkosten bij het bedrijf kosten binnen Nederland en België 4,90 euro voor bestellingen onder de 40 euro. Boven dat bedrag betaal je geen verzendkosten. Wij raden je dan ook aan om er gelijk twee te bestellen. Zo heb je er één voor jezelf en één voor jouw fitnessbuddy.

Bekijk de Body Attack adventskalender op Bodylab

Bekijk de Energy Cake adventskalender op Bodylab

Leave a Comment