Adventskalender voor katten met lekkernijen

0
Adventskalender voor katten

Boxiland heeft een adventskalender voor katten gelanceerd waarmee ook jouw huisdieren op een leuke manier af kunnen tellen naar de feestdagen. Deze uiterst schattige adventskalender heeft een lief design meegekregen waarop we een aantal getekende katten zien. Het belangrijkste is echter de inhoud en daar wordt jouw kat ongetwijfeld vrolijk van. Mag jouw kat dit jaar ook met een adventskalender aftellen naar Kerstmis?

Adventskalender voor katten

Adventskalenders zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten te koop. Er zijn adventskalenders te vinden voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar ook voor huisdieren komen er steeds meer adventskalenders op de markt. Wie zelf met een prachtige adventskalender aftelt naar de kerstdagen wil dat misschien ook aan zijn huisdier geven. Boxiland helpt een handje door middel van deze adventskalender voor katten. Wat ons betreft nú al de favoriet, want alleen al voor de design van de doos zouden wij hem in huis halen.

Op de doos staan uiterst schattige katten getekend waardoor de doos je gelijk een goed gevoel geeft, maar de inhoud is natuurlijk nog veel belangrijker. Achter ieder vakje vind je een aantal heerlijke lekkernijen voor jouw kat. Begin op 1 december met het openen van een vakje en geef het laatste cadaeutje op 24 december aan jouw huisdier. De kalender is gevuld met verschillende verrassingen. Denk aan zalm snoepjes, gedroogd vis, sticks met rund en gevogelte en nog veel meer.

Katten adventskalender kopen

De katten adventskalender is per direct te koop bij Amazon*. De kalenders worden vanuit het bedrijf razendsnel verstuurd. Helaas moet je bij deze adventskalender wel rekening houden met het betalen van verzendkosten.

Bekijk de katten adventskalender op Amazon*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here